نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorستایش فر, احسانfa_IR
dc.contributor.authorعسکری, ابوالفضلfa_IR
dc.contributor.authorرجب زاده, ابراهیمfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:04:51Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:04:51Z
dc.date.available1399-07-09T12:04:51Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:04:51Z
dc.date.issued2015-08-23en_US
dc.date.issued1394-06-01fa_IR
dc.date.submitted2017-05-02en_US
dc.date.submitted1396-02-12fa_IR
dc.identifier.citationستایش فر, احسان, عسکری, ابوالفضل, رجب زاده, ابراهیم. (1394). تأثیر کنسروسازی بر میزان تغییرات هیستامین بافت عضله روشن و تیره ماهی مسقطی (Katsuwonus pelamis). مجله علوم تکثیر و ابزی پروری, 3(6), 41-48.fa_IR
dc.identifier.issn2476-5449
dc.identifier.issn2645-5722
dc.identifier.urihttp://basj.baboliau.ac.ir/article_529870.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/414923
dc.description.abstractبا توجه به اهمیت ماهی و سایر فرآورده­های دریایی به عنوان یک منبع پروتئینی با ارزش و قابل دسترس و با توجه به فسادپذیری سریع این محصولات، 15 نمونه ماهی هوور مسقطی (Katsuwonuspelamis) که از بندرعباس صید گردیدند و همچنین 15 عدد کنسرو نیز از این ماهیان تهیه گردید، به منظور اندازه­گیری میزان هیستامین در عضله تیره و روشن ماهیان و همچنین در کنسرو ماهیان مورد مطالعه و ارزیابی قرار گرفتند. ابتدا ماهیان بیومتری شده و سپس عضلات تیره و روشن از یکدیگر جدا گردیدند. همچنین از محتوی داخل قوطی کنسرو نمونه برداری صورت گرفت.اندازه گیری میزان هیستامین به روش Schultz و با کمک دستگاه الکتروفوز انجام گردید. نتایج حاصله نشان داد که میانگین میزان هیستامین در نمونه های ماهی هوور در عضله تیره 46/52±3/154و در عضله روشن05/47±4/124میلی گرم در گرم و میزان هیستامین در کنسرو ماهیmg/g 59/87±52/160 می باشد(05/0P<). مقادیر هیستامین در تمام نمونه ها، بالاتر از حداکثر میزان پذیرفته شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (ppm20) بود.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد بابلfa_IR
dc.publisherIslamic Azad University, Bablol Branchen_US
dc.relation.ispartofمجله علوم تکثیر و ابزی پروریfa_IR
dc.relation.ispartofBreeding and Aquaculture Sciences Journalen_US
dc.titleتأثیر کنسروسازی بر میزان تغییرات هیستامین بافت عضله روشن و تیره ماهی مسقطی (Katsuwonus pelamis)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentواحد اهوازfa_IR
dc.contributor.departmentاهوازfa_IR
dc.contributor.departmentاهوازfa_IR
dc.citation.volume3
dc.citation.issue6
dc.citation.spage41
dc.citation.epage48


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد