| dc.contributor.author | ستایش فر, احسان | fa_IR |
| dc.contributor.author | عسکری, ابوالفضل | fa_IR |
| dc.contributor.author | رجب زاده, ابراهیم | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T12:04:51Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T12:04:51Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T12:04:51Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T12:04:51Z | |
| dc.date.issued | 2015-08-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1394-06-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2017-05-02 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-02-12 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | ستایش فر, احسان, عسکری, ابوالفضل, رجب زاده, ابراهیم. (1394). تأثیر کنسروسازی بر میزان تغییرات هیستامین بافت عضله روشن و تیره ماهی مسقطی (Katsuwonus pelamis). مجله علوم تکثیر و ابزی پروری, 3(6), 41-48. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2476-5449 | |
| dc.identifier.issn | 2645-5722 | |
| dc.identifier.uri | http://basj.baboliau.ac.ir/article_529870.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/414923 | |
| dc.description.abstract | با توجه به اهمیت ماهی و سایر فرآوردههای دریایی به عنوان یک منبع پروتئینی با ارزش و قابل دسترس و با توجه به فسادپذیری سریع این محصولات، 15 نمونه ماهی هوور مسقطی (Katsuwonuspelamis) که از بندرعباس صید گردیدند و همچنین 15 عدد کنسرو نیز از این ماهیان تهیه گردید، به منظور اندازهگیری میزان هیستامین در عضله تیره و روشن ماهیان و همچنین در کنسرو ماهیان مورد مطالعه و ارزیابی قرار گرفتند. ابتدا ماهیان بیومتری شده و سپس عضلات تیره و روشن از یکدیگر جدا گردیدند. همچنین از محتوی داخل قوطی کنسرو نمونه برداری صورت گرفت.اندازه گیری میزان هیستامین به روش Schultz و با کمک دستگاه الکتروفوز انجام گردید. نتایج حاصله نشان داد که میانگین میزان هیستامین در نمونه های ماهی هوور در عضله تیره 46/52±3/154و در عضله روشن05/47±4/124میلی گرم در گرم و میزان هیستامین در کنسرو ماهیmg/g 59/87±52/160 می باشد(05/0P<). مقادیر هیستامین در تمام نمونه ها، بالاتر از حداکثر میزان پذیرفته شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (ppm20) بود. | fa_IR |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل | fa_IR |
| dc.publisher | Islamic Azad University, Bablol Branch | en_US |
| dc.relation.ispartof | مجله علوم تکثیر و ابزی پروری | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Breeding and Aquaculture Sciences Journal | en_US |
| dc.title | تأثیر کنسروسازی بر میزان تغییرات هیستامین بافت عضله روشن و تیره ماهی مسقطی (Katsuwonus pelamis) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.contributor.department | واحد اهواز | fa_IR |
| dc.contributor.department | اهواز | fa_IR |
| dc.contributor.department | اهواز | fa_IR |
| dc.citation.volume | 3 | |
| dc.citation.issue | 6 | |
| dc.citation.spage | 41 | |
| dc.citation.epage | 48 | |