بررسی تأثیر استفاده از بیومس جلبک اسپیرولینا و هویج بر رنگآمیزی بدن سیکلیدمالاوی زبرا(Pseudotropheus zebra)
(ندگان)پدیدآور
جواهری, مهرانپذیرا, عبدالرحیمپیرنیا, امیدکلانتر, سحرنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
در این پژوهش تأثیر پودر اسپیرولینا (Arthrospira maxima) و هویج (Daucus carota) بر تغییرات رنگ بدن330 قطعه ماهی سیکلید مالاوی زبرا (Pseudotropheus zebra) با وزن متوسط 15 گرم در دورهی سی و پنج روزه، جهت بررسی تأثیر آنها بر رنگ ماهیان، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که میزان بهینه استفاده از هویج به صورت بخارپز شده ترکیبی با جیره تر برای این گونه 20 درصد بوده و تمام فاکتورهای بررسی شده به استثنای فاکتور ته رنگ نسبت به گروه شاهد دارای اختلاف معناداری بودند(0.05(P
شماره نشریه
6تاریخ نشر
2015-08-231394-06-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابلIslamic Azad University, Bablol Branch
سازمان پدید آورنده
واحد اهوازواحد اهواز
واحد اهواز
بوشهر
شاپا
2476-54492645-5722




