دوره 13, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
عوامل موثر بر ارتقای مهارت دامداران در مدیریت تغذیه و بهداشت دام
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, 2018-05-22)تحقیق حاضر با هدف بررسی عوامل مؤثر برمهارت دامداران درخصوص مدیریت تغذیه و بهداشت دام اجرا شد. تحقیق حاضر از نظرنوع، کاربردی واز نظرروش علی– ارتباطی بود. جامعه آماری این تحقیق کلیه گاوداران (دامداران) شهرستان گرمسار بودند ...
-
بررسی استفاده از قارچ میکوریزا با مقادیر مختلف فسفر بر عملکرد کمی و کیفی سویا (Glycine max L.) در شرایط آب و هوایی منطقه ساری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, 2018-05-22)سویا یکی از دانههای روغنی سرشار از پروتئین است که هم اکنون از منابع اصلی روغن خوراکی در جهان به شمار میرود. به منظور بررسی استفاده قارچهای میکوریز آرباسکولار با مقادیر مختلف فسفر بر عملکرد کمی و کیفی سویا (Glycine ...
-
مطالعه محتوای دانه گیاهان چندساله تیره چتریان در استان یزد (مطالعه موردی Ferula assa-foetida،Dorema ammoniacum و Prangos ferulacea.)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, 2018-05-22)مطالعه میزان روغن، پروتئین و ترکیب اسیدهای چرب در دانه گیاهان به دلیل اهداف اقتصادی، تاکسونومیکی و مرتعی صورت میگیرد. در این تحقیق محتوای دانه سه گونه Ferula assa-foetida، Dorema ammoniacum و ...
-
بازنگری استرینهای Erwinia amylovora عامل بیماری آتشک درختان میوه دانهدار از نظر تنوع ژنتیکی، بیماریزایی و وجود مقاومت به استرپتومایسین
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, 2018-05-22)بیماری آتشک با عامل Erwinia amylovora به عنوان مخربترین بیماری در خانواده رزاسه است که در بعضی از استانها تولید محصول به و گلابی را غیراقتصادی نموده است. در این تحقیق تنوع فنوتیپی، ژنتیکی، بیماریزایی ...



