دوره 3, شماره 11
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
مطالعه فراوانی و مقاومت دارویی باکتری لاکتوکوکوس گارویه در ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری
(دانشگاه اصفهانUniversity of Isfahan, 2014-10-23)مقدمه: باکتری لاکتوکوکوس گارویه عامل بیماری لاکتوکوکوزیس در ماهی است که قابلیت انتقال به انسان در صورت تماس یا مصرف ماهی آلوده را دارد. این عامل در سالهای اخیر شیوع زیادی در مزارع پرورش ماهی ...
-
جداسازی سودوموناسهای مقاوم به نانو اکسید روی از خاک و بررسی ژنهای دخیل در مقاومت
(دانشگاه اصفهانUniversity of Isfahan, 2014-10-23)مقدمه: نانو ذرات اکسید روی به طور وسیع در صنعت، لوازم آرایشی، بهداشتی و پزشکی استفاده میشوند. بررسیهای زیادی بر روی فعالیت ضد میکروبی نانو ذرات متمرکز انجام شده است، اما اطلاعات اندکی در مورد مقاومت ...
-
بیوکنترل عامل مولد بیماری شانکر مرکبات با استفاده از ترکیبات ضد میکروبی تولید شده توسط قارچ Aspergillus awamori K-03
(دانشگاه اصفهانUniversity of Isfahan, 2014-10-23)مقدمه: بیماریهای باکتریایی از جمله دلایل اصلی خسارت در گیاهان به شمار میآیند. در این میان، باکتری عامل بیماری شانکر مرکبات (Xanthamonas citri ssp. citri (Xcc کشت لیمو ...
-
بهینه سازی تولید آلفا آمیلاز توسط باسیلوس آمیلولیکویی فسینز با روش سطح پاسخ
(دانشگاه اصفهانUniversity of Isfahan, 2014-10-23)مقدمه: آلفا آمیلاز یکی از آنزیمهای تجاری مهم در میان آنزیمهای هیدرولیز کننده نشاسته است. استفاده از آمیلاز باکتریایی در صنایع مختلف بهدلیل مزایای آن نسبت به آمیلازهای حاصل از منابع گیاهی و حیوانی، از اولویت ...
-
غربالگری، خالصسازی و شناسایی دیاتومههای سیستم تصفیه پساب خروجی شرکت پالایش نفت کرمانشاه
(دانشگاه اصفهانUniversity of Isfahan, 2014-10-23)مقدمه: وجود پالایشگاههای متعدد در ایران، اهمیت تصفیه پساب را توجیه میکند. ریز جلبکها با توجه به تنوع و کاربرد فراوان، در این امر برتری دارند. از ریزجلبکهای موثر، میتوان به باسیلاریوفایت، که به ...
-
بررسی فعالیت ACC دآمیناز در ریزوباکتریهای جدا شده از خاکهای مناطق شمال کشور
(دانشگاه اصفهانUniversity of Isfahan, 2014-10-23)مقدمه: باکتریهای ریزوسفری محرک رشد گیاه که حاوی آنزیمِ (1- آمینـو سـیکلوپروپان -1- کربوکـسیلیک اسید) دآمیناز هستند، میتوانند برای بهبود رشد گیاهان بهویژه تحت شرایط تنش محیطی کاربرد داشته باشند. این تحقیق ...
-
بررسی آلودگی محصولات مختلف لبنی عرضه شده در شهر اصفهان به قارچهای ساپروفیت
(دانشگاه اصفهانUniversity of Isfahan, 2014-10-23)مقدمه: قارچها بهویژه برخی از گونههای پنی سیلیوم و آسپرژیلوس از دلایل اصلی آلودگی محصولات لبنی هستند که بهعلت تولید مایکوتوکسینها، سلامت عمومی جامعه و امنیت غذا را تهدید میکنند. هدف ...



