مرور دوره 32, شماره 4 بر اساس موضوع "انتروکوکوس"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
جداسازی باکتری Enterococcus sp. 7C37 با توانمندی پروبیوتیکی بالا از پنیر قاینی به عنوان یک محصول تخمیری لبنی در استان خراسان جنوبی
(انجمن زیست شناسی ایرانIranina Biology Society, 2020-01-21)پروبیوتیک ها میکروارگانیزم هایی با اثرات مفید بر سلامت انسان هستند. جداسازی باکتری های جدید با توانمندی پروبیوتیکی موجب گسترش کارایی این گروه از میکروارگانیزم ها در سلامت انسان و حیوانات می گردد. هدف مطالعه حاضر جداسازی و ...



