روشهای خالص سازی نمک طعام و بیماریهای ناشی از ناخالصیهای موجود درآن
(ندگان)پدیدآور
عموزاده, علیبهزاد, مهدیعربی, عباسعلیگلیان, ساناززیاری, عاطفهسهمی, هانیهنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
در این تحقیق ناخاصی های معمول موجود در نمک طعام و اثر بیماری زایی هر یک بررسی شده و ضرورت خالص سازی نمک طعام در رژیم غذایی بحث می شود. در ادامه راههای موجود خالص سازی نمک طعام به تفصیل مورد بررسی قرار گرفته مزایا و معایب سه روش تبلور مجدد، تخلیص شیمیایی و در نهایت روش سالکس به عنوان بهترین روش، مورد مطالعه قرار می گیرد.
کلید واژگان
نمک طعاممسمومیت
خالص سازی
سالکس
شماره نشریه
18تاریخ نشر
2011-03-211390-01-01




