• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیمى کاربردى
    • دوره 13, شماره 48
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیمى کاربردى
    • دوره 13, شماره 48
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    ساخت، شناسایی و بررسی خواص نانوساختارهای متنوع پلی آنیلین در محیط مایعات یونی اسیدی بر پایه ایمیدازول و پیریدین

    (ندگان)پدیدآور
    نظرزاده زارع, احسانمنصور لکورج, مسلمآشنا, عارف
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1.388 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله علمی پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در این مقاله، نانوساختارهای پلی آنیلین با ریخت های مختلف در محیط حاوی مایعات یونی از قبیل 4- (1- ایمیدازولیوم) بوتان سولفونات [IMBS]، پیریدینیوم کلرواستیک اسید [PyCAA][Cl] و پیریدینیوم هیدروژن سولفات [HPy][HSO4] با نسبت های وزنی مختلف آنیلین/ مایع یونی سنتز شدند. ساختار و خواص پلی آنیلین های سنتز شده با استفاده از روش های طیف سنجی مادون قرمز (FT-IR)، فرابنفش- مرئی (UV-Vis)، پراش اشعه ایکس (XRD)، میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) و تجزیه گرما وزن سنجی (TGA) مورد بررسی قرار گرفتند. هدایت الکتریکی و ویسکوزیته پلی آنیلین های سنتز شده به ترتیب با استفاده از روش چهار نقطه ای و ویسکومتر آبلهود مطالعه شدند. الگوهای XRD و تصاویر SEM نشان داد که مایعات یونی اسیدی در بلورینگی و ایجاد نانوساختارهای متنوع تک بعدی و چند بعدی موثر هستند. هدایت الکتریکی، حلالیت، ویسکوزیته و پایداری حرارتی پلی آنیلین های تهیه شده در محیط مایعات یونی اسیدی نسبت به پلی آنیلین سنتز شده در شرایط استاندار بیشتر بود. بنظر می رسد مایعات یونی مانند یک الگوی نرم سبب رشد و نظم زنجیره های پلی آنیلین در ریخت های مختلف می شوند.
    کلید واژگان
    ساخت
    پلی آنیلین
    مایعات یونی اسیدی
    ایمیدازول
    پیریدین
    شیمی کاربردی

    شماره نشریه
    48
    تاریخ نشر
    2018-09-23
    1397-07-01
    ناشر
    دانشگاه سمنان
    سازمان پدید آورنده
    دانشکده‌ی شیمی، دانشگاه دامغان، دامغان، ایران
    گروه شیمی‌آلی، دانشکده‌ی شیمی، دانشگاه مازندران
    کارشناس ارشد، گروه شیمی‌آلی، دانشکده‌ی شیمی، دانشگاه مازندران

    شاپا
    1735-9457
    URI
    https://dx.doi.org/10.22075/chem.2018.11700.1131
    https://chemistry.semnan.ac.ir/article_2984.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/410266

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب