طراحی یک حسگر نانوساختار اصلاح شده برای آنالیز بوتیل هیدروگسی تولوئن بعنوان یک آنتی اکسیدانت در نمونههای غذایی
(ندگان)پدیدآور
کوهی, سرونازخلیل زاده, محمد علیکریمی مله, حسننوع مدرک
Textمقاله علمی پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این کار پژوهشی یک الکترود خمیر کربن اصلاح شده با نانوکامپوزیت اکسید کامیم/نانولوله کربنی و مایع یونی 1-بوتیل 3-متیل-ایمیدازولینیوم هگزافلوروفسفات تهیه شده و برای اندازهگیری بوتیل هیدروگسی تولوئن بکار گرفته شد. نانوکامپوزیت اکسید کادمیم/نانولوله کربنی با استفاده از روش رسوب هی مستقیم سنتز شده و با استفاده از روش پراش پرتوی ایکس شناسایی شد. تحت شرایط بهینه، ولتاموگرام موج مربعی الکترود اصلاح شده با افزایش غلظت بوتیل هیدروگسی تولوئن در محدوده خطی 600-1/0 میکرومولار تغییر کرده است. حد تشخیص بوتیل هیدروگسی تولوئن مقدار 06/0 میکرومولار گزارش شد. سنسور اصلاح شده بخوبی برای اندازهگیری بوتیل هیدروگسی تولوئن در نمونه های غذایی بکارگرفته شد.
کلید واژگان
بوتیل هیدروگسی تولوئننانوکامپوزیت اکسید کادمیم/نانولوله کربنی
مایع یونی
الکتروآنالیز
شماره نشریه
44تاریخ نشر
2017-09-231396-07-01
ناشر
دانشگاه سمنانسازمان پدید آورنده
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ساری، گروه صنایع غذایی، مازندران، ایراندانشگاه آزاد اسلامی، واحد قائم شهر، گروه شیمی، مازندران، ایران
گروه مهندسی شیمی، آزمایشگاه نانوتکنولوژی، دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان، خراسان رضوی، ایران




