مرور دوره 4, شماره 1 بر اساس عنوان

  • ارزیابی روابط بین صفات در ژنوتیپ‌های گندم زمستانه تحت شرایط تنش رطوبتی انتهای فصل 

    محمودی, اسماعیل؛ محمدی, سلیمان؛ صبا, جلال؛ حمزه, حمزه؛ رضایی, محمد (دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2014-05-22)
    به منظور شناسایی و درک روابط بین صفات مهم زراعی در گندم، 18 لاین امید بخش گندم زمستانه همراه با دو رقم شاهد در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار تحت شرایط تنش رطوبتی آخر فصل در ایستگاه‌های تحقیقات کشاورزی میاندوآب ...

  • بررسی آثار زیست محیطی نظام های تولید گندم در کشور با استفاده از ارزیابی چرخه حیات 

    خرم دل, سرور؛ رضوانی مقدم, پرویز؛ امین غفوری, افسانه (دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2014-05-22)
    چرخه حیات (LCA) رویکردی برای ارزیابی آثار زیست محیطی تولید محصول است که بر اساس دو مؤلفه میزان مصرف منابع و انتشار آلاینده­ها به محیط زیست محاسبه می‌شود. این مطالعه به منظور بررسی اثرات زیست محیطی نظام­های تولید گندم آبی ...

  • بررسی صفات بیوشیمیایی و شیمیایی ژنوتیپ‌های مختلف برنج تحت تنش شوری 

    مجیدی مهر, احمد؛ امیری فهلیانی, رضا؛ معصومی اصل, اسد (دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2014-05-22)
    شوری یکی از مهم­ترین موانع کشاورزی است که تولید محصولات زراعی را کاهش می­دهد. جهت بررسی تأثیر شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و شیمیایی گیاه برنج، آزمایشی به صورت کرت­های خرد شده در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با 3 تکرار ...

  • بیوانفورماتیک و پایگاه‌های اطلاعاتی ژنوم غلات (مطالعه موردی برنج) 

    طبخ‌کار, نرجس؛ رضایی, رضا (دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2014-05-22)
    پیشرفت فناوری­های نوین و سرعت تحقیقات علم ژنتیک منجر به تولید حجم بالای اطلاعات ژنتیکی در زمینه‌های مختلف نظیر توالی نوکلئوتید‌ها و اسید‌های‌آمینه، عملکرد ژن‌ها و پروتئین‌ها، جهش‌یافته‌ها و فنوتیپ‌های آن‌ها، نشانگرها و ...

  • تأثیر نماتد نوک سفیدی برگ برنج (Aphelenchoides besseyi) روی خصوصیات کیفی رقم هاشمی 

    اسعدی, سیده زهره؛ جمالی, سالار؛ حبیبی, فاطمه؛ صبوری, صمد (دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2014-05-22)
    تعداد کمی از نماتدهای انگل گیاهی به عنوان عوامل بذرزاد شناخته شده­اند. در این بین، نماتد نوک سفیدی برگ برنج، (Aphelenchoides besseyi Christie)، یکی از مهم­ترین آن­ها محسوب می­شود. در این تحقیق، تأثیر نماتد مذکور بر ویژگی­های ...