مرور دوره 5, شماره 11 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
-
بررسی بیان افتراقی پروتئین های محافظ در گیاه آرابیدوپسیس تحت تنش شوری با روش iTRAQ-2DLC-MS/MS و آنالیز شبکه ژنی مربوطه
(دانشگاه پیام نورPayame Noor University, 2015-11-22)شناسایی و کمیتسنجی پروتئینها و ژنهای بیان شده در شرایط تنش شوری میتواند منجر به درک هرچه بهتر مکانیسمهای پاسخی شود. بدین منظور در این تحقیق از روش پروتئومیکس مقایسهای iTRAQ جهت بررسی تغییرات پروتئینی در شرایط تنش شوری و ...
-
طراحی و ساخت نانوزیست حسگر مبتنی بر فلورسانس برای تشخیص گیاهان تراریخته
(دانشگاه پیام نورPayame Noor University, 2015-11-22)تشخیص و تعیین کمیت دقیق حضور ژنهای خارجی در گیاهان تراریخته ژنتیکی دارای اهمیت زیادی برای اطمینان از اثربخشی روش انتقال ژن و همچنین تعیین تراریخته بودن گیاه مورد نظر دارد. به این منظور در این تحقیق از یک نانوزیست حسگر مبتنی ...
-
جداسازی، شناسایی و مطالعه تنوع ژنتیکی جدایههای قارچ Bipolaris sorokiniana (Sacc.) Shoen. عامل بیماری لکهسوختگی گندم با استفاده از نشانگرهای مولکولی
(دانشگاه پیام نورPayame Noor University, 2015-11-22)بیماری لکه سوختگی گندم توسط Bipolaris sorokiniana ایجاد شده و در بسیاری از مناطق جهان به عنوان یکی از مهم ترین بیماری های گندم مطرح است. اطلاعات درباره ساختار ژنتیکی بیمارگرها از اهمیت فراوانی برای انتخاب استراتژی مناسب ...
-
بررسی تنوع ژنتیکی لاین های جهش یافته آفتابگردان (Helianthus annuus L.) و شناسایی نشانگرهای AFLP پیوسته با صفات گیاهچه ای تحت شرایط تنش شوری
(دانشگاه پیام نورPayame Noor University, 2015-11-22)تنش شوری از جمله تنش های غیر زنده تهدید کننده گیاهان است. مطالعه تنوع ژنتیکی گیاهان برای پیشبرد برنامههای به نژادی گیاهی در راستای ایجاد ارقام متحمل به تنش مهم میباشد. در این تحقیق، ابتدا واکنش گیاهچه ای 53 لاین جهش یافته ...
-
ارزیابی گیاه تراریخت کلزای بیانکننده پروتئین نوترکیب از زیر واحد B سمهای STX2 و CTX باکتریهای اشریشیا کلای و ویبریوکلرا
(دانشگاه پیام نورPayame Noor University, 2015-11-22)بیماریهای اسهالی یکی از مهمترین معضلات بهداشت جهانی، در تمامی ردههای سنی مطرح میباشند. از میان عوامل ایجاد کننده این بیماریها می-توان به Enterohemorrhagic Escherichia coli (EHEC) وVibrio cholerae اشاره کرد. در گروه ...



