• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علمی اندیشه آماد
    • دوره 16, شماره 63
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علمی اندیشه آماد
    • دوره 16, شماره 63
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    الزامات بازرسی خرید مواد غذایی در واحدهای آماد و پشتیبانی ناجا(مورد مطالعه: استان خراسان جنوبی)

    (ندگان)پدیدآور
    انواری رستمی, علی اصغراکبری, محمدعلیحسن بنی اسدی, محمد
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1.010 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    هدف این پژوهش، شناسایی و اولویت بندی الزامات بازرسی خرید مواد غذایی در واحدهای آماد و پشتیبانی ناجا با بهره گیری از مبانی نظری و مدل اسکاپ است. این پژوهش از نظر روش از نوع پیمایشی، از لحاظ اجرا، توصیفی-تحلیلی و به لحاظ هدف کاربردی می‌باشد. جامعه آماری تحقیق 400 نفر شامل کارشناسان آماد، بهداشت، تغذیه و بازرسی و سایر افراد دخیل در امر خرید و نگهداری مواد غذایی در فرماندهی انتظامی استان خراسان جنوبی می‌باشد. حجم نمونه به روش نمونه گیری طبقه‌ای نسبی تصادفی و بر اساس فرمول کوکران 132 نفر تعیین گردید. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته است که روایی و پایایی آن مورد تأیید قرار گرفته است. تجزیه و تحلیل داده‌ها نیز از طریق آمار توصیفی و آمار استنباطی (آزمون‌های آمار ناپارامتریک ازجمله آزمون ویلکاکسون و آزمون فریدمن و تحلیل واریانس) انجام شده است. یافته‌ها نشان می‌دهد که اهمیت ابعاد و مؤلفه‌های در بازرسی خرید مواد غذایی و همچنین نقش این عوامل در بروز مشکلات کنونی بازرسی خرید مواد غذایی در مراحل خرید، سیر نزولی دارد یعنی در مرحله قبل از خرید بیشترین اهمیت و در مرحله بعد از خرید کمترین اهمیت را دارا می‌باشد. به ترتیب اولویت ابعاد در طی مراحل خرید عبارت‌اند از 1- بعد انسان افزار قبل از خرید 2-بعد اطلاعات افزار قبل از خرید و 3- بعد سازمان افزار قبل از خرید. ترتیب اولویت مؤلفه‌های نیز شامل:1-ساختار سازمانی 2- ابزار و تجهیزات 3- منابع مالی و بودجه و هزینه می‌باشد. برای حل مشکلات بازرسی خرید مواد غذایی در ناجا می‌بایست بیشترین تمرکز بر روی اقدامات قبل از خرید و با اولویت انسان افزار، اطلاعات افزار، و سپس سازمان افزار و بر روی عوامل ساختار سازمانی، ابزار و تجهیزات، منابع مالی و بودجه و هزینه معطوف گردد.
    کلید واژگان
    الزامات بازرسی
    خرید مواد غذایی
    آماد و پشتیبانی
    ناجا

    شماره نشریه
    63
    تاریخ نشر
    2017-12-22
    1396-10-01
    ناشر
    معاونت آماد و پشتیبانی ناجا
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه تربیت مدرس
    دانشگاه علوم انتظامی امین

    شاپا
    2433-6047
    URI
    http://lot.jrl.police.ir/article_19086.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/399989

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب