آسیب شناسی برون سپاری طبخ و توزیع غذا در سازمان
(ندگان)پدیدآور
پدیدآور نامشخصنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
سازمانهای امروزی به منظور بهبود کیفیت خدمات و محصولات، کاهش هزینه و زمان تولید، تمرکز بر روی مزیتهای اصلی رقابتی و به طورکلی افزایش اثربخشی سازمان، اقدام به برونسپاری برخی فعالیتها نمودهاند. در این تحقیق سعی شده موضوع طبخ و توزیع غذا که در سازمان مورد مطالعه برونسپاری شده است مورد ارزیابی و آسیب شناسی قرار گیرد. بدین منظور ابتدا به مرور برخی مطالعات انجام شده در زمینه آسیب شناسی برونسپاری پرداخته و پس از بررسی وضعیت برونسپاری طبخ و توزیع غذای سازمان مورد مطالعه، جهت ارزیابی عملکرد و شناسایی آسیبهای موجود، از سه گروه هدف (مصرفکنندگان، مسئولین مربوطه و پیمانکاران) بوسیله توزیع پرسشنامه و مصاحبه، تحقیقات لازم صورت پذیرفت.
در این مطالعه مشخص گردید سازمان علیرغم محدودیتهای بودجه تغذیه، به اهداف خود در زمینه ارائه برونسپاری طبخ و توزیع غذا در حد قابل قبولی دست یافته است. همچنین نتایج این تحقیق نشان میدهد که کارکنان به دلیل «تنوع غذا» و مسئولین به دلیل «آزادسازی منابع و تمرکز بیشتر برمأموریتهای اصلی سازمان» از اجرای برونسپاری طبخ و توزیع غذا رضایت دارند.
کلید واژگان
برونسپاریطبخ وتوزیع غذا
رضایتمندی
آسیب شناسی
شماره نشریه
39تاریخ نشر
2011-12-221390-10-01




