• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی- پژوهشی زیست شناسی جانوری تجربی
    • دوره 6, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی- پژوهشی زیست شناسی جانوری تجربی
    • دوره 6, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تثبیت آنزیم اوره‌آز روی نانو بیوفیبریل‌های آمیلوئیدی حاصل از آلبومین سرم گاوی

    (ندگان)پدیدآور
    آراسته, امیرلطفی, ذوالفقارفضیلتی, محمدناظم, حبیب‌اله
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1.355 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    آنزیم اوره­آز (EC.3.5.1.5) از دسته هیدرولاز­ها است که هیدرولیز اوره را به آمونیاک و دی اکسیدکربن کاتالیز می­کند. این آنزیم کاربردهای مختلفی در متابولیسم نیتروژن، تهیه واکسن، کیت­های تشخیص اوره، صنایع نوشابه­سازی و غیره دارد. در این تحقیق از نانورشته­های آمیلوئیدی حاصل از آلبومین سرم گاوی به­عنوان بستری جدید برای تثبیت آنزیم اوره­آز استفاده شد. تولید نانو رشته‌های آمیلوئیدی با سه تکنیک طیف­سنجی کنگورد، اسپکتروفلوریمتری و اسپکتروپلاریمتری بهینه­سازی شده و رشته‌های حاصله با تصاویر میکروسکوپ الکترونی مورد تأیید قرار گرفتند. سپس آنزیم اوره­آز با استفاده از مولکول­های گلوتارآلدهید و با ایجاد پل­های عرضی روی رشته­های آمیلوئیدی تثبیت‌شده و فاکتورهای سینتیکی آن با آنزیم آزاد مقایسه شدند. بیشترین میزان تولید رشته­های آمیلوئیدی پس از 48 ساعت انکوباسیون آلبومین سرم گاوی با غلظت 10 میلی­گرم بر میلی­لیتر و دمای 70 درجه سانتی‌گراد در بافر سیترات-فسفات با pH برابر 4 به­دست آمد. آنزیم تثبیت­شده نسبت به شکل آزاد دارای قابلیت نگه­داری و پایداری بیشتری بود و فعالیت ویژه بالاتر و نیز Km کوچکتری را نشان داد. دمای بهینه از 40 به 70 درجه سانتی­گراد و pH بهینه نیز از 6 تا 7 به 6 تا 9 در آنزیم تثبیت­شده بهبود یافت. بنابراین رشته‌های آمیلوئیدی با داشتن گروه­های شیمیایی مختلف، برای تثبیت آنزیم اوره­آز مناسب بوده­اند. بهبود ویژگی‌های سینتیکی و پایداری آنزیم اوره­آز در اثر تثبیت بر رشته­های آمیلوئیدی امکان استفاده گسترده­تر از این آنزیم را در صنایع مرتبط فراهم می­آورد.
    کلید واژگان
    تثبیت آنزیم
    اوره‌آز
    رشته‌های آمیلوئیدی
    آلبومین سرم گاوی

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2018-02-20
    1396-12-01
    ناشر
    دانشگاه پیام نور
    Payame Noor University
    سازمان پدید آورنده
    استادیار، گروه زیست‌شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد رشت، رشت، ایران
    دانشجوی دکتری، گروه زیست‌شناسی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
    استاد، گروه زیست‌شناسی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایر
    استاد، گروه زیست‌شناسی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

    شاپا
    2322-2387
    2538-4856
    URI
    http://eab.journals.pnu.ac.ir/article_4510.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/391562

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب