نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorهدایتی‌فرد, مسعودfa_IR
dc.contributor.authorرضایی, نگینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:55:44Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:55:44Z
dc.date.available1399-07-09T10:55:44Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:55:44Z
dc.date.issued2016-11-21en_US
dc.date.issued1395-09-01fa_IR
dc.date.submitted2016-12-10en_US
dc.date.submitted1395-09-20fa_IR
dc.identifier.citationهدایتی‌فرد, مسعود, رضایی, نگین. (1395). تغییرات کیفی، جمعیت باکتریایی و عمر ماندگاری فیش فینگر ماهی کپور سرگنده Aristichthys nobilis طی نگهداری در 18- درجه سلسیوس. فصلنامه علمی- پژوهشی زیست شناسی جانوری تجربی, 5(2), 97-109.fa_IR
dc.identifier.issn2322-2387
dc.identifier.issn2538-4856
dc.identifier.urihttp://eab.journals.pnu.ac.ir/article_3205.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/391515
dc.description.abstractدر این تحقیق گوشت ماهی کپور سرگنده عمل آوری شده و  فیش فینگر در سه فرمولاسیون 1، 2 و 3 به ترتیب با  70 ،80 و 5/93 درصد گوشت ماهی تولید شد. سپس ویژگی­های حسی، تغییرات بیوشیمیایی و ارزش غذایی، شاخص­های کیفی شامل پراکسید (PV)، تیوباربیوتیک اسید (TBA) و مجموع بازهای نیتروژن فرار (TVB-N) و همچنین جمعیت باکتریایی سه فرمول تولیدی با هم مقایسه و فرمولاسیون منتخب شناسایی گردید. بنابر نتایج حسی فرمولاسیون 1 با 70 درصد گوشت ماهی انتخاب شد. سپس محصول منتخب تهیه و در مدت زمان نگهداری در برودت 18- درجه سلسیوس، در روزهای 0، 30، 60 و 90 مورد بررسی قرار گرفت. نتایج ارزیابی حسی نشان داد که فیش فینگر حاصل از 70 درصد گوشت ماهی سرگنده نسبت به دو نوع دیگر از پذیرش بیشتری برخوردار بود. حداقل و حداکثر میزان پروتئین به­ترتیب متعلق به فرمول 1 و 2 بود. میزان پروتئین، چربی، کربوهیدرات و کلیسم محصول طی نگهداری از زمان صفر تا 90 روند کاهشی و میزان رطوبت روند افزایشی داشت. بررسی مقادیر PV، TBA و TVB-N نشان داد حداکثر میزان PV به ترتیب در روزهای 30 و 60 مشاهده شد و در پایان دوره نگهداری فرمول منتخب بیشترین میزان این شاخص­ها مشاهده گردید. نتایج آزمون میکروبی بیانگر آن بود که با نگهداری خمیر از روز صفر تا روز 90 یک روند کاهشی معنی‏دار در میزان کلی باکتری­ها  مشاهده گردید لذا می‏توان زمان ماندگاری برای نمونه­های نگهداری شده در 18درجه سلسیوس را تا روز 90 نیز قابل قبول دانست.   <br />fa_IR
dc.format.extent736
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه پیام نورfa_IR
dc.publisherPayame Noor Universityen_US
dc.relation.ispartofفصلنامه علمی- پژوهشی زیست شناسی جانوری تجربیfa_IR
dc.relation.ispartofExperimental animal Biologyen_US
dc.subjectبار میکروبیfa_IR
dc.subjectخصوصیات کیفیfa_IR
dc.subjectکپور سرگندهfa_IR
dc.subjectفیش فینگرfa_IR
dc.titleتغییرات کیفی، جمعیت باکتریایی و عمر ماندگاری فیش فینگر ماهی کپور سرگنده Aristichthys nobilis طی نگهداری در 18- درجه سلسیوسfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه شیلات، مرکز تحصیلات تکمیلی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر، ص.پ: 163fa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملیfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue2
dc.citation.spage97
dc.citation.epage109


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد