نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاحمدی, مریمfa_IR
dc.contributor.authorزمینی, عباسعلیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:55:39Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:55:39Z
dc.date.available1399-07-09T10:55:39Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:55:39Z
dc.date.issued2016-01-21en_US
dc.date.issued1394-11-01fa_IR
dc.date.submitted2016-01-25en_US
dc.date.submitted1394-11-05fa_IR
dc.identifier.citationاحمدی, مریم, زمینی, عباسعلی. (1394). تأثیر رنگدانه طبیعی چغندر قرمز (Beta vulgaris) و روناس (Rubia tinctorum) بر رنگ‌پذیری پوست و شاخص‌های رشد ماهی آنجل سفید (Pterophyllum scalare). فصلنامه علمی- پژوهشی زیست شناسی جانوری تجربی, 4(3), 53-60.fa_IR
dc.identifier.issn2322-2387
dc.identifier.issn2538-4856
dc.identifier.urihttp://eab.journals.pnu.ac.ir/article_2271.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/391483
dc.description.abstractچکیده <br />در این تحقیق به بررسی تأثیرات استفاده از رنگدانه های طبیعی همچون چغندر قرمز <em>Beta</em> <em>vulgaris</em>)) و روناس (<em>Rubia</em> <em>tinctorum</em>) و ترکیب این دو رنگدانه بر روی ماهی آنجل سفید (<em>Pterophyllum</em> <em>scalare</em>) مورد مطالعه قرار گرفت. این بررسی بر روی 76 ماهی آنجل سفید با وزن متوسط 5/0±12/1 گرم در 5 گروه شامل 5 و 10 گرم روناس در کیلو گرم غذا،5و10 گرم چغندر قرمز در هرکیلو گرم غذا و گروه ترکیبی (5گرم روناس به اضافه 5گرم چغندر قرمز) در هر کیلوگرم غذا و گروه شاهد. غذا دهی 3 بار در روز و به میزان 10% وزن بدن ماهیان انجام پذیرفت. در پایان توسط دوربین دیجیتال با شرایط کاملا یکسان عکسبرداری انجام شد و میزان رنگ­پذیری پوست ماهی از طریق سیستم Lab نرم افزار فتوشاپ مورد بررسی قرار گرفت. همچنین برخی از شاخص های رشد مانند SGR, FCR, BWI مورد بررسی قرار گرفت. در پایان دوره ماهیان تغذیه شده با خوراک حاوی چغندرقرمز g/kg۱۰ رنگ زرد بارزتری نسبت به گروه شاهد و سایر گروه ها داشته است (05/0pfa_IR
dc.format.extent490
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه پیام نورfa_IR
dc.publisherPayame Noor Universityen_US
dc.relation.ispartofفصلنامه علمی- پژوهشی زیست شناسی جانوری تجربیfa_IR
dc.relation.ispartofExperimental animal Biologyen_US
dc.subjectpterophyllum scalarefa_IR
dc.subjectچغندر قرمزfa_IR
dc.subjectروناسfa_IR
dc.subjectرنگ‌پذیریfa_IR
dc.subjectشاخص-های رشدfa_IR
dc.titleتأثیر رنگدانه طبیعی چغندر قرمز (Beta vulgaris) و روناس (Rubia tinctorum) بر رنگ‌پذیری پوست و شاخص‌های رشد ماهی آنجل سفید (Pterophyllum scalare)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد واحد لاهیجانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد واحد لاهیجانfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue3
dc.citation.spage53
dc.citation.epage60


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد