مقایسه اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوس
(ندگان)پدیدآور
میر حسینی, محبوبهکیانی هرچگانی, مولودمامایی دهکردی, شیرینبرزگری فیروز آبادی, فاطمهنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
چکیده استفاده از نانوذرات در کاربردهای بیولوژیکی از جمله نانوپزشکی و ایمنی مواد غذایی بسیار شناخته شده است. هدف از انجام این مطالعه مقایسه اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوس است.در این مطالعه اثر سوسپانسیون اکسید روی در برابر رشد لیستریا منوسایتوژنز، اشریشیاکلی، استافیلوکوکوس آرئوس و باسیلوس سرئوس در آبمیوه سیب در ◦C25 و ◦C 4 بررسی شده است. نتایج نشان داد فعالیت باکتریوسیدال نانوذره اکسید روی وابسته به درجه حرارت آزمایش، غلظت اکسید روی و نوع میکروارگانیسم است. اکسید روی در دمای◦C 25 مؤثرتر از دمای ◦C4 بود. باکتری باسیلوس سرئوس مقاومت بیشتری به اکسید روی در مقایسه با لیستریا منوسایتوژنز، اشریشیاکلی، استافیلوکوکوس آرئوس نشان داد. این مطالعه نشان داد که استفاده از نانوذرات اکسید روی به عنوان عوامل ضد باکتری در سیستمهای غذا و دارو ممکن است در مهار پاتوژنهای خاص مؤثر باشد. واژههای کلیدی: نانوذره، اکسید روی، عوامل ضدمیکروبی، غذا، پاتوژن مواد غذایی.
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2013-12-221392-10-01
ناشر
دانشگاه پیام نورPayame Noor University
سازمان پدید آورنده
مقایسة اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوسمقایسة اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوس
مقایسة اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوس
مقایسة اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوس
شاپا
2322-23872538-4856




