• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی- پژوهشی زیست شناسی جانوری تجربی
    • دوره 2, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی- پژوهشی زیست شناسی جانوری تجربی
    • دوره 2, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مقایسه اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوس

    (ندگان)پدیدآور
    میر حسینی, محبوبهکیانی هرچگانی, مولودمامایی دهکردی, شیرینبرزگری فیروز آبادی, فاطمه
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    275.6کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    چکیده استفاده از نانوذرات در کاربردهای بیولوژیکی از جمله نانوپزشکی و ایمنی مواد غذایی بسیار شناخته شده است. هدف از انجام این مطالعه مقایسه اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوس است.در این مطالعه اثر سوسپانسیون اکسید روی در برابر رشد لیستریا منوسایتوژنز، اشریشیاکلی، استافیلوکوکوس آرئوس و باسیلوس سرئوس در آبمیوه سیب در ◦C25 و ◦C 4 بررسی شده است. نتایج نشان داد فعالیت باکتریوسیدال نانوذره اکسید روی وابسته به درجه حرارت آزمایش، غلظت اکسید روی و نوع میکروارگانیسم است. اکسید روی در دمای◦C 25 مؤثرتر از دمای ◦C4 بود. باکتری باسیلوس سرئوس مقاومت بیشتری به اکسید روی در مقایسه با لیستریا منوسایتوژنز، اشریشیاکلی، استافیلوکوکوس آرئوس نشان داد. این مطالعه نشان داد که استفاده از نانوذرات اکسید روی به عنوان عوامل ضد باکتری در سیستم‎های غذا و دارو ممکن است در مهار پاتوژن­های خاص مؤثر باشد.   واژه­های کلیدی: نانوذره، اکسید روی، عوامل ضدمیکروبی، غذا، پاتوژن مواد غذایی.

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2013-12-22
    1392-10-01
    ناشر
    دانشگاه پیام نور
    Payame Noor University
    سازمان پدید آورنده
    مقایسة اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوس
    مقایسة اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوس
    مقایسة اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوس
    مقایسة اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوس

    شاپا
    2322-2387
    2538-4856
    URI
    http://eab.journals.pnu.ac.ir/article_1312.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/391412

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب