مرور دوره 6, شماره 4 بر اساس موضوع "رزماری"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیر عصاره نانوکپسوله گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد
(دانشگاه پیام نورPayame Noor University, 2018-05-22)چکیده رزماری یک ماده ضد میکروبی طبیعی است که بر روی بسیاری از عوامل بیماریزا و ارگانیسمهای مسبب فساد مواد غذایی تأثیر دارد. هدف از انجام این تحقیق استفاده از گیاه رزماری در دو فرم معمولی در دو غلظت ...



