مرور دوره 4, شماره 3 بر اساس موضوع "خصوصیات لاشه"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
سطوح مختلف اسانس گشنیز در جیره جوجههای گوشتی: اثرات بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی خون
(دانشگاه پیام نورPayame Noor University, 2016-01-21)چکیده استفاده از اسانسهای گیاهی به جای آنتی بیوتیک در تغذیه طیور، منجر به بهبود عملکرد طیور می شود. هدف از تحقیق حاضر، بررسی سطوح مختلف اسانس گشنیز بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی در جوجههای گوشتی بود. ...



