• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی
    • دوره 1, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی
    • دوره 1, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (Citrus Blanco.)

    (ندگان)پدیدآور
    پدیدآور نامشخص
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    852.6کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    تحقیقات مختلف نشان داده است که ویتامین ث به‌عنوان یک آنتى‌اکسیدان مى‌تواند بدن را در برابر آسیب‌هاى ناشى از مولکول‌هاى مضرى به نام رادیکال‌هاى آزاد حفظ کند. رادیکال‌هاى آزاد مى توانند موجب بروز امراضى چون سرطان، بیمارى‌هاى قلبى، لخته‏های خونی و درد مفاصل شوند. به نظر می‌رسد که کولتیوارهای مختلف نارنگی بر روی میزان ویتامین ث  آبمیوه تأثیر داشته باشند. هدف کار حاضر، مطالعه میزان ویتامین ث در 20 کولتیوار نارنگی می‌باشد. میزان ویتامین ث، با روش تیتراسیون با ید در یدور پتاسیم اندازه‌گیری شد. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از آنالیز واریانس یکسویه (ANOVA) و تست چند دامنه‌ای دانکن انجام پذیرفت. میزان ویتامین ث از 06/20 درصد تا 33/53 درصد متغییر بود. باید خاطرنشان کرد که نارنگی کلمانتین در مقایسه با سایر کولتیوارها، بیشترین میزان ویتامین ث را تولید کرد. از آنجایی که میزان ویتامین ث در مرکبات یکی از مهمترین شاخص‌های کیفیت بالای آبمیوه می‌باشد، کولتیوار در این رابطه تاثیر بسزایی می‌گذارد.
    کلید واژگان
    کولتیوارهای نارنگی
    ویتامین ث
    اسکوربیک اسید
    تیتراسیون

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2013-09-23
    1392-07-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان

    شاپا
    2322-3235
    URI
    http://ecophytochemical.gorganiau.ac.ir/article_555375.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/388199

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب