نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorجلالی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorملک‌سعیدی, حمیدهfa_IR
dc.contributor.authorاسکندری, فرزادfa_IR
dc.contributor.authorرنجبر, سکینهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:39:25Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:39:25Z
dc.date.available1399-07-09T10:39:25Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:39:25Z
dc.date.issued2019-11-22en_US
dc.date.issued1398-09-01fa_IR
dc.date.submitted2019-12-21en_US
dc.date.submitted1398-09-30fa_IR
dc.identifier.citationجلالی, محمد, ملک‌سعیدی, حمیده, اسکندری, فرزاد, رنجبر, سکینه. (1398). واکاوی نگرش نسبت به کشت پایدار توت‌فرنگی در بین کشاورزان توت‌فرنگی‌کار شهرستان سنندج. فصلنامه علمی آموزش محیط زیست و توسعه پایدار, 8(1), 87-104. doi: 10.30473/ee.2019.6327fa_IR
dc.identifier.issn2322-3057
dc.identifier.issn2538-5984
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.30473/ee.2019.6327
dc.identifier.urihttp://ee.journals.pnu.ac.ir/article_6327.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/386045
dc.description.abstractتحقیق حاضر با هدف واکاوی نگرش کشاورزان توت‌فرنگی‌کار شهرستان سنندج نسبت به کشت پایدار این محصول انجام شد. تحقیق از نوع توصیفی ـ همبستگی بوده است که به روش پیمایشی انجام شد. با بهر‌ه‌گیری از فرمول کوکران و نمونه‌گیری تصادفی ساده، 150 نفر از توت‌فرنگی‌کاران به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده‌ها در این پژوهش پرسش‌نامه بود که روایی صوری آن مورد تأیید اساتید ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه کردستان قرار گرفت. با استفاده از مطالعه راهنما، پایایی پرسش‌نامه برای بخش سنجش نگرش کشاورزان به کشت پایدار برابر 65/0 به دست آمد که معرف مناسب بودن آن می‌باشد. برای گروه‌بندی و مقایسه کشاورزان موردمطالعه از تحلیل خوشه‌ای و تحلیل واریانس استفاده شد. یافته‌های حاصل از تحلیل خوشه‌ای نشان داد کشاورزان موردمطالعه را می‌توان به سه دسته کشاورزان با نگرش ضعیف، متوسط و قوی نسبت به کشت پایدار توت‌فرنگی گروه‌بندی نمود. یافته‌های حاصل از تحلیل واریانس بیانگر اختلاف معنادار بین این سه گروه از کشاورزان با سطوح مختلف نگرش، ازنظر تعداد اعضای خانوار، میزان مشارکت در فعالیت‌های ترویجی و میزان اعتماد به رسانه‌های اطلاعاتی بود. با توجه به یافته‌های پژوهش پیشنهادهایی ارائه شد که می‌تواند در ترغیب کشاورزان به کشت پایدار توت‌فرنگی ارزشمند باشد.fa_IR
dc.format.extent582
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه پیام نورfa_IR
dc.publisherPayame Noor Universityen_US
dc.relation.ispartofفصلنامه علمی آموزش محیط زیست و توسعه پایدارfa_IR
dc.relation.ispartofEnvironmental Education and Sustainable Developmenten_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.30473/ee.2019.6327
dc.subjectنگرشfa_IR
dc.subjectکشاورزی پایدارfa_IR
dc.subjectتوت‌فرنگیfa_IR
dc.subjectکشاورزانfa_IR
dc.subjectسنندجfa_IR
dc.titleواکاوی نگرش نسبت به کشت پایدار توت‌فرنگی در بین کشاورزان توت‌فرنگی‌کار شهرستان سنندجfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه کردستانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه کردستانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه کردستانfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس ارشد ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه کردستانfa_IR
dc.citation.volume8
dc.citation.issue1
dc.citation.spage87
dc.citation.epage104


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد