نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمسعود, راموناfa_IR
dc.contributor.authorفدائی نوغانی, وجیههfa_IR
dc.contributor.authorخسروی دارانی, کیانوش خسروی دارانیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:33:09Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:33:09Z
dc.date.available1399-07-09T10:33:09Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:33:09Z
dc.date.issued2014-05-22en_US
dc.date.issued1393-03-01fa_IR
dc.date.submitted2015-01-13en_US
dc.date.submitted1393-10-23fa_IR
dc.identifier.citationمسعود, رامونا, فدائی نوغانی, وجیهه, خسروی دارانی, کیانوش خسروی دارانی. (1393). اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چرب. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 6(1), 37-52.fa_IR
dc.identifier.issn2423-3544
dc.identifier.issn2423-3803
dc.identifier.urihttp://ejfpp.gau.ac.ir/article_1985.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/383908
dc.format.extent1299
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.publisherGorgan University Of Agricultural Sciencesen_US
dc.relation.ispartofنشریه فرآوری و نگهداری مواد غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Processing and Preservationen_US
dc.titleاثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چربfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهر قدس، تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس دانشکده کشاورزی گروه علوم و صنایع غذاییfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه تحقیقات علوم و صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. ص. پ 4741-19395fa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue1
dc.citation.spage37
dc.citation.epage52


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد