نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorظریف نشاط, سعیدfa_IR
dc.contributor.authorروحانی, عباسfa_IR
dc.contributor.authorاتفاق, میر محمدfa_IR
dc.contributor.authorسعیدی راد, محمد حسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:33:08Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:33:08Z
dc.date.available1399-07-09T10:33:08Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:33:08Z
dc.date.issued2012-11-21en_US
dc.date.issued1391-09-01fa_IR
dc.date.submitted2014-01-11en_US
dc.date.submitted1392-10-21fa_IR
dc.identifier.citationظریف نشاط, سعید, روحانی, عباس, اتفاق, میر محمد, سعیدی راد, محمد حسین. (1391). پیش بینی حجم کوفتگی سیب با استفاده از شبکه عصبی تابع پایه شعاعی RBF ( و مقایسه آن با مدل رگرسیونی). نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 4(2), 45-65.fa_IR
dc.identifier.issn2423-3544
dc.identifier.issn2423-3803
dc.identifier.urihttp://ejfpp.gau.ac.ir/article_1431.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/383902
dc.format.extent2657
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.publisherGorgan University Of Agricultural Sciencesen_US
dc.relation.ispartofنشریه فرآوری و نگهداری مواد غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Processing and Preservationen_US
dc.titleپیش بینی حجم کوفتگی سیب با استفاده از شبکه عصبی تابع پایه شعاعی RBF ( و مقایسه آن با مدل رگرسیونی)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضویfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده کشاورزیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضویfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue2
dc.citation.spage45
dc.citation.epage65


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد