نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T10:32:58Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:32:58Z
dc.date.available1399-07-09T10:32:58Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:32:58Z
dc.date.issued2010-06-22en_US
dc.date.issued1389-04-01fa_IR
dc.date.submitted2012-09-11en_US
dc.date.submitted1391-06-21fa_IR
dc.identifier.citation(1389). تأثیر تخلیه امعاء و احشاء بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) انجمادزدایی شده، طی نگهداری در یخچال 1±4 درجه سانتی‌گراد. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(2), 33-46.fa_IR
dc.identifier.issn2423-3544
dc.identifier.issn2423-3803
dc.identifier.urihttp://ejfpp.gau.ac.ir/article_861.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/383844
dc.format.extent224
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.publisherGorgan University Of Agricultural Sciencesen_US
dc.relation.ispartofنشریه فرآوری و نگهداری مواد غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Processing and Preservationen_US
dc.titleتأثیر تخلیه امعاء و احشاء بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) انجمادزدایی شده، طی نگهداری در یخچال 1±4 درجه سانتی‌گرادfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume2
dc.citation.issue2
dc.citation.spage33
dc.citation.epage46


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد