| dc.date.accessioned | 1399-07-09T10:32:58Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:32:58Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T10:32:58Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T10:32:58Z | |
| dc.date.issued | 2010-06-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1389-04-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2012-09-11 | en_US |
| dc.date.submitted | 1391-06-21 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | (1389). تأثیر تخلیه امعاء و احشاء بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) انجمادزدایی شده، طی نگهداری در یخچال 1±4 درجه سانتیگراد. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(2), 33-46. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2423-3544 | |
| dc.identifier.issn | 2423-3803 | |
| dc.identifier.uri | http://ejfpp.gau.ac.ir/article_861.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/383844 | |
| dc.format.extent | 224 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR |
| dc.publisher | Gorgan University Of Agricultural Sciences | en_US |
| dc.relation.ispartof | نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Processing and Preservation | en_US |
| dc.title | تأثیر تخلیه امعاء و احشاء بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) انجمادزدایی شده، طی نگهداری در یخچال 1±4 درجه سانتیگراد | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 2 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 33 | |
| dc.citation.epage | 46 | |