تاثیر شرایط نگهداری بر کیفیت آب گوجه فرنگی
(ندگان)پدیدآور
پدیدآور نامشخصنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این تحقیق تاثیر شرایط نگهداری (دما، زمان و نوع بستهبندی) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب گوجه فرنگی مورد مطالعه قرار گرفت. نمونههای آب گوجه فرنگی تولیدی در سه دمای 4، 25 و 35 درجه سانتیگراد در دو نوع بستهبندی (دوی پک[1] و بطری) مدت یک و سه ماه نگهداری شدند. نتایج حاصل از آزمونها (تغییرات pH، اسیدیته، مواد جامد محلول، میزان ویتامین ث، و بار میکروبی) نشان داد که اختلاف معنیداری در کیفیت آب گوجه فرنگیهای بستهبندی شده در بطری یا دوی پک مشاهده نشد. اما زمان و دمای نگهداری اثر معنیداری روی ویژگیهای میکروبی و ارزش غذایی (میزان ویتامین ث) آب گوجه فرنگی داشتند. ثابت شد نمونههای نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد بهمدت یک ماه بهترین کیفیت را نشان دادند.
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2009-09-231388-07-01
ناشر
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences
شاپا
2423-35442423-3803




