نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T10:32:52Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:32:52Z
dc.date.available1399-07-09T10:32:52Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:32:52Z
dc.date.issued2009-08-23en_US
dc.date.issued1388-06-01fa_IR
dc.date.submitted2012-07-25en_US
dc.date.submitted1391-05-04fa_IR
dc.identifier.citation(1388). مدل‌سازی خشک شدن لایه نازک زردآلو. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1(2), 139-150.fa_IR
dc.identifier.issn2423-3544
dc.identifier.issn2423-3803
dc.identifier.urihttp://ejfpp.gau.ac.ir/article_557.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/383810
dc.description.abstractدر این پژوهش، رفتار خشک شدن برگه دو رقم زردآلو در خشک‌کن لایه نازک آزمایشگاهی براساس مدل‌های ریاضی خشک شدن مورد استفاده در منابع مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش‌ها در چهار سطح دمایی 40، 50، 60 و 70 درجه سلسیوس و سرعت هوای 2 متر بر ثانیه انجام گرفت. 9 مدل ریاضی خشک شدن بر داده‌های آزمایشگاهی برازش داده شد. ثابت‌ها و ضرایب مدل‌ها با هم مقایسه شدند. تمام مدل‌های ریاضی خشک شدن براساس سه شاخص آماری مربع کای ()، ریشه متوسط مربع خطای داده‌ها (<em>RMSE</em>) و ضریب تعیین ()، با هم مقایسه شدند. طبق نتایج به‌دست آمده مدل میدیلی و همکاران منحنی سینتیک خشک شدن زردآلو را با شاخص آماری،و  به‌ترتیب برابر 999338/0، 0000456087/0 و 00651363/0 برای رقم قوامی و 999372/0، 0000347/0 و 005775/0 برای رقم نصیری نسبت به مدل‌های دیگر بهتر برآورد کرد.fa_IR
dc.format.extent462
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.publisherGorgan University Of Agricultural Sciencesen_US
dc.relation.ispartofنشریه فرآوری و نگهداری مواد غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Processing and Preservationen_US
dc.titleمدل‌سازی خشک شدن لایه نازک زردآلوfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume1
dc.citation.issue2
dc.citation.spage139
dc.citation.epage150


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد