دوره 10, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • بهینه‌سازی فرآیند تولید امولسیون‌های لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ 

    سلیمی, آزاده؛ مقصودلو, یحیی؛ جعفری, سید مهدی؛ صادقی ماهونک, علیرضا؛ کاشانی نژاد, مهدی؛ ضیایی فر, امان محمد (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2018-07-23)
    سابقه و هدف: لیکوپن رنگدانه ‌کاروتنوئیدی با تاثیرات مثبت بر سلامتی انسان است و تحقیقات حاکی از آن بوده‌اند که در پیشگیری برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌تواند مثمر ثمر باشد. با این حال، به دلیل وجود چندین پیوند دوگانه در ...

  • بهینه‌سازی خشک‌کردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ 

    شمس آبادی, حسینعلی؛ قرناسی غراوی1, عمر؛ افکاری سیاح, امیرحسین؛ عسکری اصلی, عزت اله؛ راسخ, منصور (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2018-07-23)
    سابقه و هدف: از جمله مشکلات خشک کردن شلتوک برنج در اکثر کارگاه‌های شالی‌کوبی‌ کشور، عدم یکنواختی در فرآیند خشک شدن این محصول است. این مشکل باعث ایجاد تنش‌های حرارتی و رطوبتی در شلتوک می‌شود و در نتیجه باعث ایجاد ضایعات در ...

  • اثر روش های مختلف استخراج بر ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت سفید (.Morus alba L) 

    صداقت, بهناز؛ نجفیان, لیلا (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2018-07-23)
    سابقه و هدف: اکسایش عامل اصلی فساد چربی ها و روغن ها محسوب می شود. اکسیداسیون روغن ها علاوه بر تغییر ویژگی های ارگانولپتیکی ماده غذایی، ارزش غذایی و عمر نگهداری روغن ها را کاهش می دهد. به همین دلیل آنتی اکسیدان های سنتزی ...

  • اثر نسبت ترکیبی کیتوسان-نانورس بنتونیت بر خواص مکانیکی، نفوذپذیری به بخار آب و ریزساختار فیلم نانو کامپوزیت 

    هاشمی, سید جعفر؛ نوس, مارکوس؛ ناکاجیما, میتسوشی (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2018-07-23)
    سابقه و هدف: فیلم‌های برپایه بیوپلیمر کیتوسان با خواص زیست‌تخریب‌پذیری به عنوان منبع جایگزین پلاستیک مصنوعی بررسی شده‌اند. این نوع فیلم‌های پلی‌ساکاریدی، بعلت ماهیت هیدروفیلیک دارای خواص ممانعتی ضعیف به رطوبت و ویژگی-های ...

  • بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی- ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامه‌ای کم چرب 

    آریان فر, اکرم؛ همتی, فرزانه (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2018-07-23)
    چکیده سابقه و هدف: پنیر خامه‌ای، فرآورده‌ای است که از شیر و خامه پاستوریزه تهیه می‌گردد و دارای بافت نرم و صاف تا کمی ورقه‌ای می‌باشد. با توجه به ارزش تغذیه‌ای بالای فرآورده‌های لبنی، تولید و استفاده از آن‌ها در حال ...

  • بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی 

    جلالی, صفورا؛ جلالی, حسین؛ حسینی قابوس, سید حسین (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2018-07-23)
    سابقه و هدف: کدوحلوایی یک منبع مناسب از کاروتن، ویتامین‌های محلول در آب و اسیدهای آمینه است. کدوحلوایی را می‌توان به آرد که دارای ماندگاری طولانی است تبدیل نمود. آرد کدوحلوایی به دلیل عطروطعم بسیار مطلوب، شیرینی و رنگ زرد ...

  • ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم 

    اعلمی, مهران؛ رهبری, مهشید؛ عوض صوفیان, عبدالستار (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2018-07-23)
    سابقه و هدف: کیک اسفنجی به عنوان یک میان وعده غذایی مقبولیت زیادی در بین افراد جامعه دارد. به نظر می‌رسد غنی سازی فرمولاسیون آن موجبات تولید ترکیبی فراسودمند با ارزش تغذیه‌ای بالا را فراهم کند. از سوی دیگر، با افزایش حساسیت ...

  • تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری 

    میلانی, جعفر؛ میرزایی, حبیب الله؛ صدیقی, نسیم (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2018-07-23)
    سابقه و هدف: سویا از دیرباز به عنوان منبع عالی از پروتئین‌های گیاهی با کیفیت بالا و غنی از اسید آمینه لیزین که بیشتر غلات دچار کمبود آن هستند شناخته شده است. با جوانه زنی ارزش تغذیه ای سویا بیشتر افزایش می یابد زیرا در اثر ...

  • ریز پوشانی کوآنزیم Q10 با روش توده ای شدن مرکب 

    احمدی, نادیا؛ نصیرپور, علی؛ شیخ زین الدین, محمود؛ کرامت, جواد (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2018-07-23)
    سابقه و هدف: کوآنزیم Q10 آنتی‌اکسیدانی آب‌گریز و طبیعی، با نقشی اساسی در متابولیسم انرژی میتوکندری است. تاثیر مثبت Q10 در درمان بسیاری از بیماری‌ها به ‌دلیل خاصیت آنتی‌اکسیدانی و انرژی‌زایی این ترکیب است. کاهش قدرت سنتز ...