دوره 8, شماره 2

 

ارسال های اخیر

  • بررسی اثر غلظت ساکارز بر خصوصیات رئولوژی ژل آب انار بر پایه ژلاتین/Ƙ-کاراگینان 

    صحرایی, ثمر؛ معتمدزادگان, علی؛ سرابی اقدم, وحیده (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2016-10-22)
    سابقه و هدف: در این مقاله ژل‌های آب انار، رقم شیرین پوست قرمز محلی (50% حجمی-حجمی محلول نهایی)، که بر پایه هیدروکلوئیدهای ژلاتین یا کاپا-کاراگینان با مقادیر مختلف ساکارز (6/2 و 8/5% وزنی-حجمی محلول نهایی) تهیه شده‌اند، از ...

  • خواص ضد‌باکتریایی عصاره‌های آبی و الکلی اسفناج (واریته مشهد) روی شاخص‌های باکتریایی 

    عیسی زاده, علی؛ یاورمنش, مسعود؛ محمدی ثانی, علی (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2016-10-22)
    خواص ضد‌باکتریایی عصاره‌های آبی و الکلی اسفناج (واریته مشهد) روی شاخص‌های باکتریایی چکیده سابقه و هدف: ترکیبات مشتق شده از گیاهان، طی قرن‌ها به دلیل داشتن فعالیت ضد میکروبی، استفاده‌های دارویی داشته‌اند. یکی ...

  • مدل‌سازی و بهینه‌سازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگی‌های فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ 

    آل‌حسینی, الهام؛ جعفری, سید‌ مهدی؛ معتمدزادگان, علی؛ آل‌حسینی, علی (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2016-10-22)
    سابقه و هدف: گندم از جمله غلاتی است که جایگاه مهمی از نظر تغذیه‌ای در دنیا دارد. بررسی ویژگی‌های فیزیکی و میکروبی محصولات کشاورزی نقش مهمی را طی برداشت با ماشین، فرآیند تمیزسازی و کاهش ضایعات مربوط به آن ایفا می‌نماید. این ...

  • بررسی تاثیر هموژنیزاسیون خامه بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای حسی موزارلای کم چرب تهیه شده با جانشین چربی 

    جهانی, طاهره؛ آذر, مهین (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2016-10-22)
    سابقه و هدف : کاهش چربی در پنیر سبب تغییرات نامناسب در ویژگیهای حسی و پارامترهای عملکردی آن می‌شود. به منظور تقلید عملکردهای متفاوت چربی در محصول کم چرب ‌مواردی از قبیل قوام محصول، تعدیل بخش جامد، تاثیر اندازه ذرات بر احساس ...

  • پیش بینی و اطمینان از کیفیت روغن زیتون بکر با استفاده از سامانه استنتاج فازی– عصبی تطبیقی 

    رفیعی نظری, روشنک؛ کاکوئی, حسن؛ عرب عامری, مجید (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2016-10-22)
    تخمین پارامترهای کیفی روغن زیتون دارای اهمیت ویژه‌ای در روش‌های کنترل کیفیت مدرن است یکی از مهم‌ترین مشکلات در هنگام پیش بینی کیفیت روغن در طی نگهداری، پیچیدگی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی ماده اولیه و اختلاف داده ها به علل ...

  • بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی 

    فلاح شجاعی, مونا؛ صادقی ماهونک, علیرضا؛ قربانی, محمد؛ خمیری, مرتضی (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2016-10-22)
    سابقه و هدف: گیاه استویا ربایودیانا برتونی (Stevia rebaudiana Bertoni) گیاهی باستانی آمریکای جنوبی با پتانسیل زیاد به عنوان یک محصول کشاورزی برای تولید یک شیرین‌کننده طبیعی با قدرت بالا است. با توجه به ترکیبات شیمیایی و ...

  • ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی 

    آقاجان زاده سورکی, سارا؛ ضیائی فر, امان محمد؛ کاشانی نژاد, مهدی؛ مقصودلو, یحیی؛ اسماعیل زاده, ابراهیم (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2016-10-22)
    آب نارنج به ویژه در ایران، به عنوان چاشنی غذا با طعم مطلوب شناخته شده‌است. استفاده از تیمار حرارتی معمول‌ترین روش‌ جهت سالم‌سازی آب نارنج است اما این روش موجب افت ترکیبات مغذی و تولید ترکیبات ناخواسته در محصول نیز می‌شود. ...