مرور دوره 6, شماره 1 بر اساس موضوع "میکروبیولوژی مواد غذایی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
ارزیابی زنده مانی و خواص بافتی و کیفی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی سویه های Lactobacillus acidophilus و Bifidobacterium lactis
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2014-05-22)در این پژوهش قابلیت تولید و ویژگیهای میکروبی و کیفی پنیر سفید ایرانی فراپالایش فراسودمند حاوی سویههای Lactobacillus acidophilus و Bifidobacterium lactis بررسی شد. به منظور ارزیابی قابلیت زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ...



