دوره 2, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
استخراج ترکیبات زیستفعال و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای اتانولی و استونی برگهای اوجی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-09-23)
-
بهینهسازی تولید ماست پروبیوتیک حاوی صمغ زدو
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-09-23)
-
امکانسنجی قابلیت استفاده از صمغ کتیرا و مالتودکسترین بهعنوان جایگزین چربی در سس مایونز
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-09-23)
-
بررسی آلودگی شیر استانهای اصفهان و یزد به آفلاتوکسین M1
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-09-23)
-
شیرینکنندههای پلیاولی مختلف بر ویژگیهای حسی کیک بدون قند
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2010-09-23)



