دوره 1, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • بررسی اثر فرایند غنی‌سازی با کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست 

    پدیدآور نامشخص (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2009-05-22)
    بررسی‌های محققان اختلاف قابل توجهی بین میزان جذب کلسیم روزانه پیشنهادی و مصرف واقعی افراد را نشان می‌دهد. غنی‌سازی غذا با کلسیم روش موثری جهت افزایش مصرف روزانه کلسیم است. در این مطالعه اثر سه نوع نمک کلسیم با مقادیر مختلف ...

  • تأثیر پایدار کننده‌ها و مقدار چربی بر ویژگی‌های همزنی و فیزیکی خامه قنادی 

    پدیدآور نامشخص (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2009-05-22)
    کاهش مقدار چربی خامه قنادی در حالی‌که ویژگی‌های همزنی و فیزیکی مناسب آن حفظ شود، همواره از سوی تولیدکنندگان مطلوب بوده است. اغلب برای بهبود ویژگی‌های همزنی و فیزیکی خامه قنادی از پایدارکننده استفاده می‌شود. در این پژوهش ...

  • بررسی اثر پیش‌تیمار حرارتی و نوع پرس بر میزان پایداری اکسیداتیو روغن کلزای استخراج شده طی دوره نگهداری 

    پدیدآور نامشخص (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2009-05-22)
    در این پژوهش میزان پایداری روغن خام کلزا استخراج شده توسط دو روش پرس سرد (بدون پیش‌تیمار حرارتی) با محدوده دمای استخراج 60-45 درجه سانتی‌گراد و پرس گرم (با پیش‌تیمار حرارتی 100 درجه سانتی‌گراد) با دمای استخراج 100-85 درجه ...

  • بهینه‌سازی پارامترهای فرآیند تولید کنسانتره کشمش دو رقم گرد و کشیده منطقه خراسان 

    پدیدآور نامشخص (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2009-05-22)
    از دیرباز کشمش در کشور ما جزء اقلام صادراتی محسوب می‌شود به‌طوری‌که فقط 20-15 درصد کشمش مصرف می‌شود و مابقی به قیمت پائین صادر می‌گردد. همچنین تا بیست سال پیش ایران جزو مهم‌ترین کشورهای عرضه‌کننده کشمش به کشورهای اروپایی ...

  • شبیه‌سازی، محاسبه و امکان کاهش مصرف انرژی در فرآیند خشک کردن پاششی 

    پدیدآور نامشخص (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2009-05-22)
    خشک‌‌کن پاششی یکی از مهم‌ترین خشک‌کن‌هایی است که در صنعت مورد استفاده قرار می‌‌گیرد و به‌دلیل تبخیر آب در زمان کوتاه، از واحدهای پرمصرف انرژی در صنعت به‌شمار می‌آیند. در کشورهای صنعتی مقدار قابل توجهی از انرژی صنعتی در بخش ...

  • بررسی امکان تولید و پایداری نوشیدنی چای سرد از خاک چای سیاه 

    پدیدآور نامشخص (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2009-05-22)
    در عمل‌آوری چای سیاه در ایران حدود 10 درصد ضایعات چای، موسوم به خاک چای حاصل می‌شود، که با غربال‌‌ کردن چای سیاه در آخرین مرحله تولید به‌دست ‌می‌آید. در این پژوهش با توجه به بازار تقاضا برای نوشیدنی‌های جدید، امکان تولید ...

  • مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی کیوی توسط شبکه‌های عصبی مصنوعی 

    پدیدآور نامشخص (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2009-05-22)
    در این پژوهش از مدل‌های شبکه عصبی مصنوعی به‌منظور پیشگویی سینتیک انتقال جرم کیوی طی فرآیند آبگیری اسمزی استفاده گردید. آبگیری اسمزی در محلول‌های ساکارز با غلظت 30، 40، 50 و 60 درصد و در دماهای 20، 40 و 60 درجه سانتی‌گراد ...