دوره 1, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
استفاده از نرمافزار Excel در طراحی و بهینهسازی خشککن تسمهای
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2009-08-23)در این پروژه، ابتدا یک قاعده کلی برای طراحی فرآیند خشک کردن مطرح شد و سپس برای اجرای طراحی از محیط Excel استفاده شده است. یکی از خشککنهای متداول در صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی، خشککن تسمهای است که در پژوهش حاضر، برای ...
-
مدلسازی خشک شدن لایه نازک زردآلو
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2009-08-23)در این پژوهش، رفتار خشک شدن برگه دو رقم زردآلو در خشککن لایه نازک آزمایشگاهی براساس مدلهای ریاضی خشک شدن مورد استفاده در منابع مورد بررسی قرار گرفت. آزمایشها در چهار سطح دمایی 40، 50، 60 و 70 درجه سلسیوس و سرعت هوای 2 ...
-
تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2009-08-23)بربری یکی از انواع متداول نانهای مسطح در ایران میباشد که مانند دیگر نانهای مسطح ماندگاری پایینی دارد. تکنولوژی هاردل بهعنوان یک روش جدید برای تولید غذاهای ایمن، پایدار، مغذی، خوشطعم و اقتصادی توسعهیافته است و در ...
-
اثر عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica dioica) در جلوگیری از اکسیداسیون روغن سویا
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2009-08-23)بهمنظور بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره گزنه در روغن سویا، از روش غرقابی برای استخراج عصاره از گیاه گزنه استفاده شد. همچنین تأثیر سه حلال؛ آب، متانول 80 درصد و کلروفرم بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی، به ...
-
تأثیر فرآیند سرخ کردن بر خصوصیات تغذیهای فیله ماهی قرهبرون (Acipenser persicus)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2009-08-23)قرهبرون (Acipenser persicus) یک گونه با ارزش اقتصادی در دریای خزر میباشد. در این پژوهش اثر فرآیند سرخ کردن بهعنوان متداولترین روش حرارتی بر ویژگیهای تغذیهای فیله ماهی قرهبرون مورد بررسی قرار گرفت. نمونههای ...
-
تأثیر تیمارهای مختلف شفافسازی با روش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2009-08-23)هدف این پژوهش بررسی تأثیر تیمارهای مختلف با مواد کمک صافی بر کیفیت آب انار بود. انار مورد استفاده در این پژوهش از واریته ملس بود. تیمارهای مختلف در شرایط شفافسازی سرد مورد مطالعه شامل: آنزیم پکتولیتیک، آنزیم پکتولیتیک- ...