بررسی ارزش تغذیهای بقایای ماش (Vigna radiate) عملآوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته
(ندگان)پدیدآور
قنبری, فرزادبابایی, منیرهقره باش, آشور محمدبیات کوهسار, جوادنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این پژوهش بهمنظور بررسی تأثیر تیمارهای پرتو الکترون (١٥٠ و ٢٠٠ کیلوگری)، پراکسید هیدروژن (١٣٢ میلیلیتر در کیلوگرم)، اسید هیدروبرومیک (٦٠ میلیلیتر در کیلوگرم) و ترکیب آنها بر فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم برونتنی بقایای ماش انجام گرفت. عملآوری پتانسیل تولید گاز را افزایش داد (05/0˂P). بیشترین مقدار این صفت در تیمارهای اسید هیدروبرومیک، پرتو الکترون (150 و 200 کیلوگری)و استفاده توام از آنها بهدست آمد. بهجز پراکسید هیدروژن+ پرتو الکترون (150 و 200 کیلوگری) (05/0P). قابلیت هضم برونتنی ماده خشک و ماده آلی بقایای ماش تحت تأثیر پرتو الکترون، ترکیبات شیمیایی (پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک) و استفاده توأم از آنها افزایش یافت (05/0P
کلید واژگان
بقایای ماشپرتو الکترون
پراکسید هیدروژن
اسید هیدروبرومیک
ارزش تغذیهای
تغذیه دام
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2015-05-221394-03-01
ناشر
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانسازمان پدید آورنده
عضو هیات علمی دانشگاه گنبد کاووسگروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس
شاپا
2345425323454261




