نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخلیل وندی بهروز یار, حامدfa_IR
dc.contributor.authorدهقان بنادکی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorغفارزاده, محمدfa_IR
dc.contributor.authorرضایزدی, کامرانfa_IR
dc.contributor.authorکهرام, حمیدfa_IR
dc.contributor.authorاسدنژاد, بهزادfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:32:08Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:32:08Z
dc.date.available1399-07-09T10:32:08Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:32:08Z
dc.date.issued2015-02-20en_US
dc.date.issued1393-12-01fa_IR
dc.date.submitted2014-10-01en_US
dc.date.submitted1393-07-09fa_IR
dc.identifier.citationخلیل وندی بهروز یار, حامد, دهقان بنادکی, مهدی, غفارزاده, محمد, رضایزدی, کامران, کهرام, حمید, اسدنژاد, بهزاد. (1393). تولید و ارزیابی مکمل‌های ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیه‌ای و مقاومت در برابر زیست هیدروژن‌دارشدن شکمبه‌ای در مقایسه با مکمل‌های کلسیمی. نشریه پژوهش‌ در نشخوار کنندگان, 2(4), 23-50.fa_IR
dc.identifier.issn23454253
dc.identifier.issn23454261
dc.identifier.urihttp://ejrr.gau.ac.ir/article_2143.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/383577
dc.description.abstractهدف از این پژوهش، تولید و ارزیابی مکمل‌های جامد روغن ماهی با استفاده از روش تولید نمک‌های کلسیمی و ریزکپسوله نمودن با استفاده از سیستم خشک‌کن پاششی بود. دو نوع ماده پوشاننده به همراه سطوح مختلف روغن ماهی در ساخت ریزکپسول‌ها مورد استفاده قرار گرفتند. میزان انواع مواد مغذی و الگوی اسیدهای چرب، میزان پوشانندگی مواد دیواره‌ای مختلف و ارزیابی کیفیت تغذیه‌ای ریزکپسول‌ها بر اساس سیستم پروتئین و کربوهیدرات خالص کورنل و بررسی اثر ریزپوشانی بر مقاومت در برابر زیست هیدروژن‌دار شدن شکمبه‌ای و میزان آزادسازی روغن از ترکیب مکمل‌های محافظت‌شده، در مقایسه بانمک‌های کلسیمی در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. ریزکپسول‌های تهیه‌شده از مواد دیواره‌ای میلارد نسبت به مواد غیر میلارد دارای وضعیت مناسب‌تری از نظر کارآیی ریزپوشانی و شاخصه‌های اُکسایش بودند (05/0 Pfa_IR
dc.format.extent1848
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.relation.ispartofنشریه پژوهش‌ در نشخوار کنندگانfa_IR
dc.subjectخشک‌کن پاششیfa_IR
dc.subjectسیستم پروتئین و کربوهیدرات خالص کورنلfa_IR
dc.subjectآزادسازی روغنfa_IR
dc.subjectریزکپسولfa_IR
dc.subjectتغذیه دامfa_IR
dc.titleتولید و ارزیابی مکمل‌های ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیه‌ای و مقاومت در برابر زیست هیدروژن‌دارشدن شکمبه‌ای در مقایسه با مکمل‌های کلسیمیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه عاوم دامی دانشگاه ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم دامی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم دامی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ارومیهfa_IR
dc.citation.volume2
dc.citation.issue4
dc.citation.spage23
dc.citation.epage50


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد