دوره 7, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر تزریق ویتامین C و مس بر تولید و ترکیب شیر و نمره وضعیت بدنی گاوهای دوره انتقال تحت تنش حرارتی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2019-11-22)سابقه و هدف: دوره انتقال به سه هفته قبل تا سه هفته بعداز زایش گفته میشود و یک مرحله فیزیولوژیکی پرتنش در گاوهای شیری میباشد. کاهش مصرف خوراک و تعادل منفی انرژی به طور بالقوه باعث تضعیف سیستم ایمنی و افزایش بروز ناهنجاریهای ...
-
تأثیر دانه خلر فرآوری شده به روش آردی و اکسترود بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های شکمبهای و خونی و اندازه های بدنی در گوسالههای شیرخوار هلشتاین
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2019-11-22)چکیده سابقه و هدف: دانه خلر به عنوان یک منبع پروتئین در جیره نشخوارکنندگان مورد بررسی قرار گرفته است و بدلیل شباهت پروفایل اسیدهای آمینه آن با کنجاله سویا میتواند جایگزین مناسبی برای سویا در نشخوارکنندگان باشد (25). ...
-
تأثیر استفاده از جو و ذرت ورقه شده با بخار بر فعالیت نشخوار، عملکرد تولیدی و شاخصهای تولیدمثلی گاوهای شیری هلشتاین پس از زایش
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2019-11-22)سابقه و هدف: مرحله پس از زایش در گاو شیری یکی از مراحل بسیار مهم و تاثیرگذار بر عملکرد گاو شیری میباشد. تامین نیاز غذایی با فرآوری در خوراک در این بازه زمانی میتواند در جهت تامین نیازهای دام کارآمد باشد. تجربیات اخیر ...
-
فراتحلیل: تأثیر افزودن مکمل کتان بر عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب بافت چربی زیر جلدی و عضله لانگ ایسموس برههای پرواری
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2019-11-22)سابقه و هدف: مطالعات نشان میدهد که افزودن دانههای روغنی به خوراک نشخوارکنندگان میتواتد ترکیب اسیدهای چرب در محصولات دامی را تحت تأثیر قرار دهد. بیش از 70 درصد روغن کتان از اسیدهای چرب غیر اشباع تشکیل شده که در این میان ...
-
تأثیر جایگزینی جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و ویژگیهای کیفی و کمی لاشه برههای نر پرواری زل
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2019-11-22)سابقه و هدف: ضایعات سیب زمینی میتواند به عنوان یک ماده خوراکی غنی از انرژی در جیره مصرفی دامهای پرواری مورد استفاده قرار گیرد. همچنین مقدار انرژی قابل متابولیسم در این محصول برابر با انرژی دانه جو است ولی نشاسته آن در ...
-
بررسی خصوصیات تولید مثلی گوسفندان خالص زل و آمیخته آنها با گوسفند شال در شرایط پرورش سیستم مزرعه ای متمرکز
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2019-11-22)سابقه و هدف: گوسفندداری در کشور از دیرزمان تا حد زیادی به استفاده از مراتع وابسته بوده ولی در شرایط حاضر این روش پرورش نیاز به بازنگری دارد. برای حفظ و بقاء این حرفه بایستی به دنبال یافتن روشها و راهکارهای جدیدی بود تا ...



