مرور دوره 5, شماره 2 بر اساس موضوع "دانه جو"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر سطح کربوهیدراتهای غیر فیبری و نوع غله بر عملکرد رشد، گوارش پذیری، خصوصیات لاشه و اندام-های درونی برههای پرواری نژاد لری
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2017-06-22)سابقه و هدف: غلات مختلفی در تغذیه گوسفند استفاده میشوند. این غلات سطوح و ترکیبات متفاوتی از کربوهیدرات های غیرفیبری را دارند که می تواند قابلیت هضم جیره و در نتیجه عملکرد بره را تحت تاثیر قرار دهند. لذا هدف از این پژوهش ...



