مرور دوره 2, شماره 4 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
تعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست بره های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روشهای هوش مصنوعی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2015-02-20)در این مقاله، روشی برای تشخیص نوع گل و تخمین اندازه پوست برههای زندی با استفاده از الگوریتمهای پردازش تصویر و شبکه عصبی مصنوعی ارائه شده است. داده مورد استفاده، از پوستهای متعلق به کلکسیون پوستهای زینتی مرکز پرورش ...
-
تولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2015-02-20)هدف از این پژوهش، تولید و ارزیابی مکملهای جامد روغن ماهی با استفاده از روش تولید نمکهای کلسیمی و ریزکپسوله نمودن با استفاده از سیستم خشککن پاششی بود. دو نوع ماده پوشاننده به همراه سطوح مختلف روغن ماهی در ساخت ریزکپسولها ...
-
اثر تغذیه دانه سویای فرآوریشده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2015-02-20)اثر خوراندن دانه سویای برشته یا اکسترود شده و مخلوط یکسان آنها به جای کنجاله سویا بر مصرف خوراک، تولید شیر و ترکیبات آن، الگوی خوردن و رفتار جویدن گاوهای شیرده هلشتاین با استفاده از چهار رأس گاو شکم اول و چهار رأس گاو شکم ...
-
برآورد میزان پس روی ناشی از هم خونی بر صفات مرتبط با رشد بره های قره گل
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2015-02-20)ضرایب همخونی و اثر پس روی ناشی از همخونی بر صفات مرتبط با رشد با استفاده اطلاعات شجره و وزن بدن گوسفند قره گل که در طول 24 سال (1363 تا 1387) در ایستگاه اصلاح نژاد قره گل سرخس جمع آوری شده بود، برآورد گردید. ضرایب همخونی ...
-
تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجههای تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیرههای غنی از کنسانتره
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2015-02-20)به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف دانه یا عصاره شنبلیله بر خصوصیات تخمیر شکمبه و تولید گاز در آزمایشگاه نمونههای خوراک شامل یک جیره کاملا مخلوط فاقد دانه یا عصاره شنبلیله(تیمار شاهد)، 4 جیره حاوی سطوح مختلف دانه شنبلیله (2، ...
-
تاثیر سطوح مختلف و شکل فیزیکی دانه ذرت و گندم جیره آغازین، بر رشد گوسالههای شیری
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2015-02-20)این مطالعه با هدف استفاده از سطوح مختلف وشکل فیزیکی دانه ذرت و گندم درجیره آغازین و بررسی تاثیر آن برعملکرد، برخی متابولیتهای خونی و قابلیت هضم مواد درگوسالههای شیرخوار هلشتاین انجام پذیرفت. تعداد 48 راس گوساله نر و ماده ...
-
اثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2015-02-20)به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر کنترل نیتروژن اوره ای بازگردانده شده به شکمبه و تنظیم بیان ژن ناقل اوره، از سه راس بره نر بلوچی یکساله (2±30 کیلوگرم) مجهز به فیستولای ...



