مرور دوره 7, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
-
واکنش عملکرد دانه و سایر ویژگیهای زراعی دو رقم برنج (Oryza sativa L.) بومی هاشمی و پرمحصول سپیدرود به مقدار نیتروژن کودی در رشت
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-03-21)سابقه و هدف: نیتروژن حدود 2 تا 5 درصد از مادۀ خشک گیاهی را تشکیل داده و بیش از سایر عناصر غذایی معدنی عملکرد گیاهان زراعی از جمله برنج را محدود میکند. نیاز زیاد گیاهان به نیتروژن ، کاهش توانایی خاکها برای تأمین نیتروژن ...
-
بررسی ارتباط خاصیت آبگریزی با گونههای درختان جنگلی، مخازن کربن آلی خاک و پایداری خاکدانهها (پژوهش موردی: ایستگاه تحقیقات بذر و نهال گونههای جنگلی شلمان، استان گیلان)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-03-21)سابقه و هدف: خاصیت آبگریزی خاک شامل مقاومت خاک در برابر خیسیدگی است که میتواند سبب کاهش سرعت نفوذ آب برای چند ثانیه تا ساعتها و یا حتی هفتهها گردد. در کنار اثرات سوء آبگریزی خاک در پژوهشهای علمی، به نقش مثبت آن در ...
-
مقایسهی نگرش روشهای نقشهبرداری سنتی و رقومی خاک با استفاده از رویکرد تفرق کارکردی (مطالعهی موردی: دشت شهرکرد، استان چهارمحال و بختیاری)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-03-21)سابقه و هدف: اطلاعات کافی از تغییرپذیری مکانی کلاسهای تناسب اراضی میتواند گامی جدید در راستای بهرهوری بهینه از اراضی باشد. در این راستا، تفرق خاک معیاری برای کمّیکردن این تغییرات است. از سوی دیگر، اطلاعات نقشه خاک ...
-
تأثیر میزان رطوبت خاک بر معدنی شدن و ثابت سرعت تجزیه فسفر آلی بقایای گیاهی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-03-21)سابقه و هدف: بقایای گیاهی بهدلیل دارا بودن عناصر غذایی مورد نیاز گیاهان در چرخهی طبیعی این عناصر نقش مهمی دارند. با توجه به نقش بقایای گیاهی در بهبود حاصلخیزی خاک، آگاهی از شیوههای مختلف مدیریت بقایای گیاهی و انتخاب ...
-
اثر سطوح مختلف کلرید پتاسیم و دما بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمایی دانهال نارنج
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-03-21)چکیده دمای پایین یکی از عوامل محیطی مهم محدودکننده در توسعه کشت و تولید مرکبات است. یکی از راهکارهای افزایش تحمل گیاهان به تنشهای غیرزیستی، تغذیه با کودهای پتاسه میباشد. بر این اساس، در تحقیق حاضر اثرات مصرف ...



