• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Asian Pacific Journal of Cancer Prevention
    • Volume 14, Issue 9
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Asian Pacific Journal of Cancer Prevention
    • Volume 14, Issue 9
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    High Temperature of Food and Beverage Intake Increases the Risk of Oesophageal Cancer in Xinjiang, China

    (ندگان)پدیدآور
    پدیدآور نامشخص
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    385.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    Background: The north-western region of China has a high incidence of oesophageal cancer. This studyaimed to investigate whether the intake of food and beverage at high temperature is associated with the risk ofoesophageal cancer among adults residing in this remote part of China. Materials and Methods: A case-controlstudy was undertaken in Urumqi and Shihezi, Xinjiang Uyghur Autonomous Region of China, between 2008 and2009. Participants were 359 incident oesophageal cancer patients and 380 hospital-based controls. Informationon temperature of food and beverage intake was obtained by face-to-face interview. Logistic regression analyseswere performed to ascertain the association between intake temperature and the risk of oesophageal cancer.Results: The oesophageal cancer patients consumed foods and beverages at higher temperatures than controls,pConclusions: Intake of food and beverage at high temperature was positivelyassociated with the incidence of oesophageal cancer in north-western China.
    کلید واژگان
    Case-control study
    intake temperature
    oesophageal cancer
    China

    شماره نشریه
    9
    تاریخ نشر
    2013-09-01
    1392-06-10
    ناشر
    West Asia Organization for Cancer Prevention (WAOCP)

    شاپا
    1513-7368
    2476-762X
    URI
    http://journal.waocp.org/article_28081.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/37759

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب