• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
    • دوره 8, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
    • دوره 8, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تغییرات انتالپی ژلاتین در زمان نگهداری در حالت شیشه ای

    (ندگان)پدیدآور
    بدیعی, فوژان
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در این تحقیق، دمای انتقال شیشه­ای (Tg)  و دمای ذوب (Tm)  ژلاتین با رطوبت­های 7، 11، و 14 درصد به کمک تکنیک گرماسنجی پویشی تفاضلی (DSC) اندازه­گیری شد.  با افزودن آب به ژلاتین، مقادیر gTو Tm کاهش یافت.  Tg ژلاتین نیمه­بلوری بیش از مقدار Tgدر ژلاتین با ساختار بی­شکل یا آمورف بود که با سردکردن سریع از حالت مذاب به دست می­آید.  تغییر انتالپی (∆H) حاصل از پدیده زمانمندی فیزیکی در حالت شیشه­ایدر ژلاتین با ساختمان­های مولکولی مختلف (نیمه­بلوری یا بی­شکل) و در رطوبت­ها و دماهای نگهداری متفاوت مطالعه شد.  مشخص شد که مقدار و میزان تغییر انتالپی، با افزایش پارامتر دمای جابه­جایی (Ta-Tg) افزایش می­یابد.  این پارامتر قادر است اثرهای ویژگی ساختمانی، میزان آب، و دمای نگهداری را توضیح دهد.

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2007-11-22
    1386-09-01
    ناشر
    مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
    Agricultural Research,Education and Extension Organization
    سازمان پدید آورنده
    استادیار پژوهش موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی

    شاپا
    2645-45131
    2645-4521
    URI
    https://fooder.areeo.ac.ir/article_100592.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375599

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب