• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
    • دوره 13, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
    • دوره 13, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تاثیر قارچ‌کش، گرمادرمانی، بسته‌بندی پلی‌اتیلنی، دما و زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی نارنگی جیرفت

    (ندگان)پدیدآور
    خراسانی, سپیدهکلباسی, احمدشاه بیک, محمدعلینگارستانی, محمدرضا
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در این پژوهش اثر گرمادرمانی (3روز در دمای36 درجه سلسیوس)، قارچ‌کش بی‌فنیل (غوطه وری در محلول 4 درصد بی‌فنیل به مدت 2 دقیقه)، پوشش پلی‌اتیلن، و ترکیب این تیمارها بر کیفیت و عمر انباری میوه نارنگی رقم کینو منطقه جیرفت بررسی شد.  نمونه‌ها در دو محیط (انبار ساده و سردخانه) مدت 3 ماه نگهداری شدند.  میزان کل مواد جامد انحلال‌پذیر در آب میوه (TSS)، اسید قابل تیتر کردن(TA)  و نسبت TSS/TA، سفتی بافت، رنگ گوشت میوه در تمام تیمارها 60 و 90 روز بلافاصله پس از خارج کردن میوه از سردخانه و انبار ساده اندازه‌گیری شدند. نتایج نشان می‌دهد که در انبار ساده پس از 60 روز نگهداری میوه، بهترین تیمار عبارت است از قارچ‌کش و پوشش پلی‌اتیلن و بیشترین نسبت  TSS/TAمربوط به پوشش پلی‌اتیلن نگهداری شده در سردخانه به مدت 90 روز است.  بالاترین کیفیت رنگ مربوط به گرمادرمانی توام با پوشش پلی‌اتیلن نگهداری شده در سردخانه به مدت زمان 60 روز می‌باشد.  انبارداری سرد به طور چشم­گیری نسبت به نوع ساده آن و دوره 60 روز نسبت به 90 روز با گرمادرمانی و پوشش پلی‌اتیلن نسبت به سایر تیمارها در سفتی بافت میوه مؤثر بوده است.  بنابراین، با توجه به نتایج مذکور برای انبار ساده مصرف قارچ‌کش توأم با پوشش پلی‌اتیلن و برای انبار سرد گرمادرمانی توام با پوشش پلی‌اتیلن را می‌توان برای نگهداری نارنگی رقم کینو توصیه کرد.

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2012-05-21
    1391-03-01
    ناشر
    مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
    Agricultural Research,Education and Extension Organization
    سازمان پدید آورنده
    مربی آموزشی دانشگاه شهید باهنر کرمان
    مربی پژوهشی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کرج
    استاد دانشگاه تهران
    دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس

    شاپا
    2645-45131
    2645-4521
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/jaer.2012.100266
    https://fooder.areeo.ac.ir/article_100266.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375410

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب