دوره 9, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تأثیر روش های تسریع در خشک شدن بر شاخص های کیفی آلوچه در خشک کن آفتابی
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-11-21)بهمنظور ارزیابی روشهای تسریع در خشکشدن آلوچه با استفاده از خشککن آفتابی موجود در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا شد که تیمارهای ...
-
پیادهسازی و ارزیابی کنترلکننده منطق فازی جهت تنظیمات خودکار کمباین غلات
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-11-21)بهدلیل نبود مدل ریاضی و اینکه عوامل تأثیرگذار بر افت انتهای کمباین ماهیت غیر خطی دارند، در این تحقیق با بهرهگیری از دانش شخص خبره، سیستمی هوشمند مبتنی بر کنترلکننده منطق فازی برای تنظیمات خودکار کمباین طراحی، پیادهسازی، ...
-
تشخیص پسته های پوک از مغزدار با استفاده از انعکاس وپردازش صدا در دو حوزه زمان و فرکانس
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-11-21)پسته مهمترین محصول صادراتی غیر نفتی ایران محسوب میشود؛ وجود پستههای پوک در میان پستههای مغزدار، باعث افت کیفیت و قیمت محصول میشود. در پایانههای فراوری پسته، معمولاً پستههای پوک را از پستههای مغزدار با روش شناوری ...
-
بررسی تأثیر روش های مختلف برداشت بر مقدار ضایعات دو رقم برنج در استان خوزستان
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-11-21)برداشت نیمهمکانیزه و چند مرحلهای برنج در استان خوزستان، ضایعات و افت زیادی به دنبال دارد. برای برداشت برنج در منطقه، بسته به شرایط و امکانات، یکی از روشهای مستقیم یا غیرمستقیم یا استفاده از یکی از کوبندههای میخی یا ...
-
بررسی عوامل مؤثر بر مقاومت مکانیکی دانه زیره در بارگذاری شبه استاتیکی
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-11-21)بهمنظور تعیین مقاومت مکانیکی دانة زیره، در این تحقیق اثر عوامل مختلف شامل رطوبت، اندازة دانه، سرعت و جهت بارگذاری بر نیرو و انرژی لازم برای شکست دانه زیره تحت بارگذاری شبه استاتیکی مطالعه شد. نتایج نشان میدهد که رطوبت ...
-
بررسی و تعیین تأثیر رطوبت و دمای دانه بر خواص مکانیکی فشاری دانة برنج قهوهای
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-11-21)شناخت خواص گسیختگی دانة برنج و اثر رطوبت و دما بر آن در تحلیل و پیشبینی رفتار شکستگی آنها در هنگام انتقال و فراوری، مهم است. مقادیر این خواص همچنین برای طراحی دقیق ماشینآلات برنجکوبی بهمنظور کمینه کردن صدمات ضروری ...
-
توسعه مدل ارزیابی آسیب خشکسالی کشاورزی برای گندم دیم در استان کرمانشاه با استفاده از روشهای آماری و هوشمند
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-11-21)در سالهای اخیر پدیده خشکسالی خسارتهای فراوانی به بخش کشاورزی کشور وارد آورده که وجود یک سیستم پیش آگاهی از تأثیر آنبر محصولات کشاورزی را برای کمک به سیاستگذاران و ذینفعان ضروریمیسازد. در این تحقیق، مدلی برای ارزیابی ...
-
بهینه سازی مصرف آب و الگوی کشت با استفاده از تکنیک کم آبیاری در سطح مزرعه: مطالعه موردی شبکه آبیاری درودزن فارس
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-11-21)با توجه به ارزش آب در کشاورزی و محدودیت این منبع مهم و حیاتی و وجود خشکسالیهای متناوب در کشور، صرفهجویی در مصرف و استفادة بهینه از آب موجود امری ضروری است. هدف از این تحقیق بهینهسازی مصرف آب و الگوی کشت به کمک تکنیک ...



