ارزیابی امکان تولید آب انگور قرمز پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی 431 و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T10:07:04Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:07:04Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T10:07:04Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T10:07:04Z | |
| dc.date.issued | 2016-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1394-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2016-03-15 | en_US |
| dc.date.submitted | 1394-12-25 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | (1394). ارزیابی امکان تولید آب انگور قرمز پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی 431 و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5. پژوهش های صنایع غذایی, 25(4), 655-666. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-515X | |
| dc.identifier.issn | 2676-5691 | |
| dc.identifier.uri | https://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_4608.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375266 | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تبریز | fa_IR |
| dc.publisher | University of Tabriz | en_US |
| dc.relation.ispartof | پژوهش های صنایع غذایی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Research | en_US |
| dc.title | ارزیابی امکان تولید آب انگور قرمز پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی 431 و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 25 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 655 | |
| dc.citation.epage | 666 |
فایلهای این مورد
| فایلها | اندازه | قالب | مشاهده |
|---|---|---|---|
|
فایلی با این مورد مرتبط نشده است. |
|||



