نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T10:07:04Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:07:04Z
dc.date.available1399-07-09T10:07:04Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:07:04Z
dc.date.issued2016-02-20en_US
dc.date.issued1394-12-01fa_IR
dc.date.submitted2016-03-15en_US
dc.date.submitted1394-12-25fa_IR
dc.identifier.citation(1394). ارزیابی امکان تولید آب انگور قرمز پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی 431 و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5. پژوهش های صنایع غذایی, 25(4), 655-666.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_4608.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375266
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.titleارزیابی امکان تولید آب انگور قرمز پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی 431 و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume25
dc.citation.issue4
dc.citation.spage655
dc.citation.epage666


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد