نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T10:07:01Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:07:01Z
dc.date.available1399-07-09T10:07:01Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:07:01Z
dc.date.issued2015-02-20en_US
dc.date.issued1393-12-01fa_IR
dc.date.submitted2015-04-07en_US
dc.date.submitted1394-01-18fa_IR
dc.identifier.citation(1393). زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LAFTI-L10) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) و تاثیر آنها بر خواص کیفی و ریزساختاری دوغ. پژوهش های صنایع غذایی, 24(4), 531-541.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_3401.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375247
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.titleزنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LAFTI-L10) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) و تاثیر آنها بر خواص کیفی و ریزساختاری دوغfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume24
dc.citation.issue4
dc.citation.spage531
dc.citation.epage541


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد