نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T10:06:55Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:06:55Z
dc.date.available1399-07-09T10:06:55Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:06:55Z
dc.date.issued2013-02-19en_US
dc.date.issued1391-12-01fa_IR
dc.date.submitted2013-12-18en_US
dc.date.submitted1392-09-27fa_IR
dc.identifier.citation(1391). اثر رطوبت، سرعت دورانی و مدت زمان بارگذاری بر قابلیت شکست دانه¬ برنج با کمک دستگاه آزمون گریز از مرکز بهینه سازی شده. پژوهش های صنایع غذایی, 22(4), 411-420.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_312.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375211
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.titleاثر رطوبت، سرعت دورانی و مدت زمان بارگذاری بر قابلیت شکست دانه¬ برنج با کمک دستگاه آزمون گریز از مرکز بهینه سازی شدهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue4
dc.citation.spage411
dc.citation.epage420


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد