نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T10:06:55Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:06:55Z
dc.date.available1399-07-09T10:06:55Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:06:55Z
dc.date.issued2013-02-19en_US
dc.date.issued1391-12-01fa_IR
dc.date.submitted2011-12-24en_US
dc.date.submitted1390-10-03fa_IR
dc.identifier.citation(1391). بهبود ویژگی¬های کیفی کامکوات نیمه مرطوب با فرآیندهای آبگیری اسمزی و اولتراسونیک. پژوهش های صنایع غذایی, 22(4), 395-409.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_311.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375210
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.titleبهبود ویژگی¬های کیفی کامکوات نیمه مرطوب با فرآیندهای آبگیری اسمزی و اولتراسونیکfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue4
dc.citation.spage395
dc.citation.epage409


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد