بهبود ویژگی¬های کیفی کامکوات نیمه مرطوب با فرآیندهای آبگیری اسمزی و اولتراسونیک
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T10:06:55Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:06:55Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T10:06:55Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T10:06:55Z | |
| dc.date.issued | 2013-02-19 | en_US |
| dc.date.issued | 1391-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2011-12-24 | en_US |
| dc.date.submitted | 1390-10-03 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | (1391). بهبود ویژگی¬های کیفی کامکوات نیمه مرطوب با فرآیندهای آبگیری اسمزی و اولتراسونیک. پژوهش های صنایع غذایی, 22(4), 395-409. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-515X | |
| dc.identifier.issn | 2676-5691 | |
| dc.identifier.uri | https://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_311.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375210 | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تبریز | fa_IR |
| dc.publisher | University of Tabriz | en_US |
| dc.relation.ispartof | پژوهش های صنایع غذایی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Research | en_US |
| dc.title | بهبود ویژگی¬های کیفی کامکوات نیمه مرطوب با فرآیندهای آبگیری اسمزی و اولتراسونیک | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 22 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 395 | |
| dc.citation.epage | 409 |
فایلهای این مورد
| فایلها | اندازه | قالب | مشاهده |
|---|---|---|---|
|
فایلی با این مورد مرتبط نشده است. |
|||



