نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T10:06:35Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:06:35Z
dc.date.available1399-07-09T10:06:35Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:06:35Z
dc.date.issued2011-08-23en_US
dc.date.issued1390-06-01fa_IR
dc.date.submitted2009-12-14en_US
dc.date.submitted1388-09-23fa_IR
dc.identifier.citation(1390). تأثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی. پژوهش های صنایع غذایی, 21(2), 229-246.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_507.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375084
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.titleتأثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی و بافتی تافیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume21
dc.citation.issue2
dc.citation.spage229
dc.citation.epage246


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد