نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorدهقان‌نیا, جلالfa_IR
dc.contributor.authorباقری درویش‌محمد, حامدfa_IR
dc.contributor.authorقنبرزاده, بابکfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:06:08Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:06:08Z
dc.date.available1399-07-09T10:06:08Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:06:08Z
dc.date.issued2018-03-21en_US
dc.date.issued1397-01-01fa_IR
dc.date.submitted2018-03-12en_US
dc.date.submitted1396-12-21fa_IR
dc.identifier.citationدهقان‌نیا, جلال, باقری درویش‌محمد, حامد, قنبرزاده, بابک. (1397). تأثیر فرآوری سیب‌زمینی با پیش‌تیمارهای امواج فراصوت و مایکروویو روی جذب روغن طی سرخ‌کردن. پژوهش های صنایع غذایی, 28(1), 161-182.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_7204.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/374937
dc.description.abstractهدف این پژوهش، بررسی اثر شرایط فرآیند و پیش­تیمارهای فراصوت و مایکروویو بر جذب روغن قطعات سیب­زمینی طی فرآیند سرخ­کردن بود. در این پژوهش، پیش­تیمار فراصوت تحت فرکانس­های 28 و 40 کیلوهرتز و پیش­تیمار مایکروویو با توان­های 3 و 6 وات بر گرم، روی قطعات سیب زمینی اعمال ­شد و سپس این قطعات در دماهای 150، 170 و 190 درجه سلسیوس و زمان­های 1، 2، 3 و 4 دقیقه سرخ شدند. نتایج نشان داد اعمال پیش­تیمار فراصوت بسته به دما و زمان فرآیند، جذب روغن را کاهش یا افزایش می­دهد؛ به­طوری­که در دماهای پایین و زمان­های ابتدایی فرآیند، جذب روغن کاهش یافت ولی در دماهای بالا و در انتهای فرآیند، جذب روغن نسبت به نمونه­ شاهد افزایش پیدا ­کرد. پیش­تیمار مایکروویو نیز به شکل معنی­داری جذب روغن قطعات سیب­زمینی را کاهش ­داد. با افزایش توان مایکروویو از 3 به 6 وات بر گرم، میزان جذب روغن، بیشتر کاهش یافت. علاوه بر این، 6 مدل شامل 2 مدل موجود در منابع و 4 مدل جدید پیشنهادی با در نظر گرفتن شرایط فرآیند، برای پیش بینی جذب روغن ارائه شد. طبق نتایج برازش داده­های آزمایشی، پیش­تیمار فراصوت باعث افزایش و پیش­تیمار مایکروویو باعث کاهش محتوای روغن تعادلی شدند؛ همچنین، پیش­تیمار فراصوت، ثابت سرعت جذب روغن نمونه­ها را کاهش ولی پیش­تیمار مایکروویو، این ثابت را افزایش داد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.subjectامواج فراصوتfa_IR
dc.subjectامواج مایکروویوfa_IR
dc.subjectسرخ‌کردنfa_IR
dc.subjectسیب‌زمینیfa_IR
dc.subjectمدل‌سازی فرآیندfa_IR
dc.titleتأثیر فرآوری سیب‌زمینی با پیش‌تیمارهای امواج فراصوت و مایکروویو روی جذب روغن طی سرخ‌کردنfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریزfa_IR
dc.citation.volume28
dc.citation.issue1
dc.citation.spage161
dc.citation.epage182


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد