تولید و بررسی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و راندمان درون پوشانی نانو امولسیون حاوی اسانس سیر
(ندگان)پدیدآور
حسن زاده اوچتپه, حامدعلیزاده خالد آباد, محمدرضازاد باری, محمود
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این مطالعه، بهمنظور پوشاندن بوی سیر، فرمولاسیونهای مختلف نانو امولسیون حاوی اسانس سیر به روش پرانرژی (حمام اولتراسوند) تولید و تأثیر درصدهای مختلف اسانس سیر و نوع روغن استفاده شده بر روی اندازه قطرات، کارایی درونپوشانی، خاصیت آنتیاکسیدانی و کدورت نانوامولسیون بررسی گردید. بر اساس درصد فاز پراکنده اندازه قطرات در فرمولاسیونهای مختلف نانو امولسیون از ۸۰ تا ۱۰۰ نانومتر متغیر بود. نتایج حاصله از آنالیز کروماتوگرافی گازی نشان داد که نانوامولسیونهای تولید شده با کارایی نسبتا بالایی ترکیبات فرار حاصله از اسانس سیر را پوشاندهاند اما با افزایش درصد فاز پراکنده (اسانس سیر) در فرمولاسیون نانوامولسیونها از ۵ به ۲۵ درصد، کارایی درونپوشانی کاهش یافته و از ۹۲ به ۷۷ درصد رسید. همچنین تاثیر درصدهای مختلف اسانس سیر بر روی اندازه قطرات، کارایی درون پوشانی، خاصیت آنتیاکسیدانی و کدورت نانوامولسیونهامعنیدار بود (0۵/۰P
کلید واژگان
نانوامولسیوناسانس سیر
کارایی درونپوشانی
اندازه قطرات
خاصیت آنتی اکسیدانی
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2017-12-221396-10-01
ناشر
دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz
سازمان پدید آورنده
گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیهگروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه
گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه
شاپا
2008-515X2676-5691



