نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمحمدی, میثمfa_IR
dc.contributor.authorصیدی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorرجایی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorلک, وحیدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:06:04Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:06:04Z
dc.date.available1399-07-09T10:06:04Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:06:04Z
dc.date.issued2017-12-22en_US
dc.date.issued1396-10-01fa_IR
dc.date.submitted2017-12-31en_US
dc.date.submitted1396-10-10fa_IR
dc.identifier.citationمحمدی, میثم, صیدی, مهدی, رجایی, مهدی, لک, وحید. (1396). تأثیر عصاره بید و پوشش سلوفان بر کنترل عوامل‌ بیماری‌زا و ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو طی انبارمانی. پژوهش های صنایع غذایی, 27(4), 49-60.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_6925.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/374913
dc.description.abstractزردآلو یکی از مهم‌ترین میوه­های مناطق معتدله است. نرم شدن سریع، حمله آفات و بیماری­ها و کاهش طراوت و شادابی میوه از مهم‌ترین مشکلات پس از برداشت این محصول است. در این پژوهش اثر عصاره آبی پوست درخت بید سفید (<em>Salix alba</em> L.) در دو غلظت 2 و 4 درصد حجمی همراه با پوشش سلوفان بر کنترل عوامل بیماری­زا و ویژگی­های کیفی میوه زردآلو رقم شاهرودی  قبل از انبارمانی، 7 و 14 روز نگهداری در انبار با دمای °C4 مورد بررسی قرار گرفت. جدول تجزیه واریانس نشان داد که اثرات متقابل تیمار و دوره انبارمانی برای کلیه صفات به‌جز ظرفیت آنتی­اکسیدانی معنی­دار گردید. نتایج نشان داد که با افزایش طول دوره انبارمانی ویژگی­های کیفی میوه کاهش یافت اما تیمارهای عصاره بید و سلوفان باعث حفظ بهتر ویژگی­های کیفی میوه و کنترل عوامل قارچی نسبت به شاهد شدند. در بیشتر موارد بین غلظت­های 2 و 4 درصد عصاره بید اختلاف معنی­داری مشاهده نگردید. تیمارهای دارای پوشش سلوفان بهتر از نمونه­های بدون پوشش، کیفیت میوه­ها را حفظ کردند. ولی استفاده از این تیمار بدون ترکیب با عصاره بید باعث گسترش عوامل بیماری­زا در ظروف بسته­بندی شد. بنابراین با توجه به مقبولیت زیاد این محصول در بازار مصرف و اهمیت انبارمانی و کاهش ضایعات پس از برداشت آن توصیه­ می­شود که از تیمار ترکیبی عصاره بید و پوشش سلوفان به‌عنوان یک برنامه کاربردی در فرایند انبارمانی این محصول استفاده شود.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.subjectآلودگی قارچیfa_IR
dc.subjectانبارمانیfa_IR
dc.subjectماندگاری کیفیتfa_IR
dc.subjectپس از برداشتfa_IR
dc.titleتأثیر عصاره بید و پوشش سلوفان بر کنترل عوامل‌ بیماری‌زا و ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو طی انبارمانیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگیاهان زینتی، گروه علوم باغبانی، دانشگاه زنجانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ایلامfa_IR
dc.contributor.departmentمبارزه با بیماری‌های واگیر، دانشگاه علوم پزشکی ایلامfa_IR
dc.contributor.departmentعلوم باغبانی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامینfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue4
dc.citation.spage49
dc.citation.epage60


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد