دوره 30, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگیهای کیک فنجانی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-08-22)زمینه مطالعاتی: انرژی زیاد کیک به ترکیباتی مثل شکر ارتباط دارد. باتوجه به افزایش تمایل به مصرف غذاهای کم شکر، جایگزینی شکر در کیک از اهمیت بالایی برخوردار است هدف: هدف از این تحقیق جایگزینی ...
-
بررسی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی نانوکامپوزیتهای امولسیونی بر پایه کربوکسیمتیل سلولز- نانو ذرات نقره
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-08-22)زمینه مطالعاتی: در این تحقیق فیلمهای امولسیونی بر پایه کربوکسیمتیلسلولز (CMC) حاوی غلظتهای مختلف نانو ذرات نقره (٥/٠، ١، ٢% بر پایه CMC) به روش قالبریزی تهیه شدند. هدف: یکی از مهمترین ...
-
اثر استخراجی التراسوند پروب بر خصوصیات آنتیاکسیدانی فنول آزاد و باند شده عصاره زوفا
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-08-22)زمینه مطالعاتی: باجداسازی فراکسیونهای فنولیآزاد و باندشده و تعیین محتوای فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی آنها میتوان بهعنوان جایگزینی برای ...
-
تاثیر شرایط مختلف استخراج آب زیربحرانی بر ظرفیت آنتیاکسیدانی و مقدار ترکیبات فنلی عصاره تفاله انار
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-08-22)زمینه مطالعاتی: اخیراً، نقش سودمند آنتیاکسیدانها مقابل بسیاری از بیماریهای انسانی و فساد مواد غذایی که ناشی از فساد اکسایشی میباشد، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. تفاله انار، بخش غیرخوراکی و از ...
-
بررسی اثر عملیات میدان الکتریکی پالسی بر مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در دوغ
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-08-22)زمینه مطالعاتی: بادکردگی دوغ ناشی از فعالیت مخمرها یکی از معایب عمده این محصول به حساب میآید. مخمر کلویورومایسسمارکسیانوس یکی از مهمترین عوامل فساد دوغ و عامل بادکردگی محصول است. ...
-
تأثیر هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم، کاراگینان و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی میگو سوخاری
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-08-22)زمینه مطالعاتی: با توجه به ویژگیهای نهفته در ترکیبات هیدروکلوئیدی میتوان با افزودن این ترکیبات به محصول سوخاری از احتمال ابتلا به عوارض ناشی از مصرف آن از جمله پر چرب بودن کاست. هدف: ...
-
استفاده از دستگاه اهمیک در پوستگیری گوجهفرنگی و بررسی تأثیر آن بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی محصول
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-08-22)زمینه مطالعاتی: جهت پوستگیری گوجهفرنگی معمولا از دو روش بخار و قلیا استفاده میشود که به ترتیب با مصرف انرژی بالا و بروز مشکلات زیستمحیطی همراه میباشند. هدف: هدف از این پژوهش استفاده ...
-
بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی نوشیدنی فراسودمند بر پایه آب سیب و آلوئهورا حاوی رنگدانه گلبرگ گلگاوزبان
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-08-22)زمینه مطالعاتی: رنگها برای ایجاد تنوع و افزایش جذابیت در مواد غذایی استفاده میشوند. رنگدانه گلبرگ گلگاوزبان علاوه بر رنگدانه طبیعی حاوی ترکیبات فراسودمند مانند آنتوسیانینها و پلیفنلها هستند. ...



